Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koszorúslány leszek. Milyen legyen a ruhám? (az alakomat részletezem lent xD)
Magas vagyok, teltebb, de nem kövér. Erősebb comb és fenék, vékony derék, szélesebb csípő és eléggé nagy mell.
Tehát olyan "husis homokóra alkat" vagyok. XDD
15/L
Engem igazából csak a ruha szabása érdekelne. :))
Mert a színt már megbeszéltük ^^
Itt egy hasonló kérdés máról (én vagyok a 3. válaszoló). Amúgy menj el a menyasszonnyal egy esküvői ruhaszalonba (lehetőelg ahonnan ő is kölcsönzi a ruháját). Ott megkérdezik milyen fazonok tetszenek (Legalábbis tőlem kérdezték, mikor a saját esküvőmre keresgéltem. Végül egy nagyon tuti jót beszélt rám, hogy próbáljam fel...szerencsére.), aztán meg próbálgatsz, és kiválasztjátok azt, ami a legjobban áll.
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__1..
Miért kéne a menyasszonynak megszabni?? A menyasszony a saját ruháját válassza ki, ha normális a tiedbe nem szól bele, mindenkinek más az ízlése, más a külseje. Én semmiképpen nem mondom meg egyik lánynak sem hogy mit húzzon, és főként (sok menyasszonnyal ellentétben) nem igyekszem őket "elcsúfítani". Gondolom nem ő fizeti.
Abroncsos ruhát javaslok, lehetőleg olyan felsőrésszel ami tartja a mellett (esetleg fűzőssel, vagy fűzőt is húzhatsz alá [link] pánt nélküli igaz! fűző nélkül nem nagyon szerencsés, szilikon pánt bután mutat, anélkül pedig még a kivillanás is esélyes.
pl.:
most nem nagyon van időm keresgélni, de kb. ilyen abronccsal: [link]
Kb. mint az 1860-as évekbeli ruhák (Elfújta a szél stb...) nagy abroncsos(crinolinos) fazon. [link]
az egyik link rossz volt:
Ergo pont olyan az alakod mint Kim Kardashian alakja azzal a kivétellel, hogy Te magas vagy. Irigyellek de nagyon.
A lényeg, hogy a szoknya térdig (vagy inkább leheletnyivel térd alá!!) érjen, derékban szűk, mellben pedig díszitett mondjuk, egy elegáns strasszos nagyobb kitűzővel. Így felhívod a figyelmet a dekoltázsra, a karcsú derékra, de sikkesé teszed a combod.
vagy:
Köszönöm.:)))
Hát, ne irigyelj, utálom az alakom.. =///
Amúgy a combom vastagabb mint az övé, de jaa, hasonló az alakunk.
De kedves vagy "életem".
De hallottam róla, de nem ez volt a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!