Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Koszorúslány leszek. Milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Koszorúslány leszek. Milyen legyen a ruhám? (az alakomat részletezem lent xD)

Figyelt kérdés

Magas vagyok, teltebb, de nem kövér. Erősebb comb és fenék, vékony derék, szélesebb csípő és eléggé nagy mell.

Tehát olyan "husis homokóra alkat" vagyok. XDD

15/L

2010. nov. 5. 19:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A nagy abroncsos ruha szerintem jól állna neked, mert eltakarja a combot, feneket, csipőt. Fűzős ruhát válassz, az kihangsúlyozza a vékony derekadat. A dekoltázsodat szerintem nem kell hangsúlyozni, ha tényleg nagy melled van, ne válassz nagyon kivágott ruhát.

Ezek jók:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. nov. 6. 02:28
 12/16 A kérdező kommentje:

Aaa köszönöm. ezek nagyon szépek :D

amúgy tényleg eléggé nagy mellem van 80/D.

2010. nov. 6. 09:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Magas vékony lányra milyen fazonú koszorúslány ruha előnyös?

A kérdés kiírásának időpontja: tegnapelőtt 17:47

"Erre az alkatra bármi jól áll, hacsak nem vagy túl magas, vagy túl vékony.

Szerintem a rövid ruha nem igazi koszorúslány ruha (ha már az vagy lássák is rajtad), hagyományosan hosszú szokott lenni, egy sima vendég is húzhat koktélruhát, az első és a harmadik link túl egyszerű koszorúslány ruhának, abroncs nem muszáj, neked abronccsal és nélküle is jól állhat a ruha, de ha széles a csípőd akkor javaslom.

Ha rendes a menyasszony nem szabja meg a színt (ez régen nem volt szokás) és hagyja, hogy a külsődhöz és jellemedhez leginkább megfelelő ruhát válaszd.

Nem akarom bántani az első hozzászólót, de a második ruha tipikus egy kis városi ruhaszalon olcsó ruhájának tűnik, vékony anyag, átlátszó abroncs, nem túl szép.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 19:23"

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__1..

A Te esetedben a válaszom majdnem ugyanez.

Nagy abroncs! (nem olyan aminek van 1 vagy néhány karika az alján, mert az nagoyn csúnyán áll pl.: [link] , hanem ami egészen deréktől bővül, mint amit az egyik válaszoló be is linkelt, úgynevezett kupola alakú [link]

[link] , mindenképpen ügyelj rá szerintem, hogy az abroncs ne látszódjon át a ruhán, mert az elég szörnyű tud lenni, és rosszabb mínőségű ruháknál, kevésbé nívós szalonokban gyakori, a legtöbb ruha amit látok az ilyen.)

Fűzős derékrész, dekoltázs szerintem nem nagyon kell, hanem inkább olyan ruhát válassz ami tartja is a melled, lehetőleg pántosat, egyenes dekoltázzsal!

Javaslom Mori Lee tervező Quinceañera/Vizcaya kollekcióját. [link] http://www.youtube.com/watch?v=I9Dy5ADB2AI A legtöbb jobb szalonban kapható.

pl:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

stb...

Ha rendes a menyasszony (akár Ő, akár Te fizeted a ruhát), akkor nem szól bele a színbe, fazonba, vagy netán magát a ruhát nem szabja meg (én már találkoztam olyannal aki nem fizette a ruhát de megmondta hogy milyen kell). De vannak akik mindent megszabnak, akár fizetik akár nem (sajnos nem szempont, hogy a vendégek is jól érezzék magukat).

Azért nem árt beszélni vele, mert ha pl. egy empire ruhát választ az ara, furcsa lennél egy ilyen nagy abroncsos gyönyörűségben. :)

2010. nov. 7. 12:51
 14/16 A kérdező kommentje:

köszönöm szépeen. :))))

amúgy nem szabott meg semmit, a színt is közösen beszéltük meg, mélylila lesz ^^

2010. nov. 7. 17:57
 15/16 anonim ***** válasza:

Jajj az én koszorúslányaim is lilában voltak!:) Ők ezek közül választottak:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. nov. 8. 10:37
 16/16 A kérdező kommentje:

ez nagyon bejön:

[link] *-* :DDD

2010. nov. 8. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!