Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Koszorúslány leszek. Milyen legyen a ruhám? (az alakomat részletezem lent xD)
Magas vagyok, teltebb, de nem kövér. Erősebb comb és fenék, vékony derék, szélesebb csípő és eléggé nagy mell.
Tehát olyan "husis homokóra alkat" vagyok. XDD
15/L
A nagy abroncsos ruha szerintem jól állna neked, mert eltakarja a combot, feneket, csipőt. Fűzős ruhát válassz, az kihangsúlyozza a vékony derekadat. A dekoltázsodat szerintem nem kell hangsúlyozni, ha tényleg nagy melled van, ne válassz nagyon kivágott ruhát.
Ezek jók:
Aaa köszönöm. ezek nagyon szépek :D
amúgy tényleg eléggé nagy mellem van 80/D.
Magas vékony lányra milyen fazonú koszorúslány ruha előnyös?
A kérdés kiírásának időpontja: tegnapelőtt 17:47
"Erre az alkatra bármi jól áll, hacsak nem vagy túl magas, vagy túl vékony.
Szerintem a rövid ruha nem igazi koszorúslány ruha (ha már az vagy lássák is rajtad), hagyományosan hosszú szokott lenni, egy sima vendég is húzhat koktélruhát, az első és a harmadik link túl egyszerű koszorúslány ruhának, abroncs nem muszáj, neked abronccsal és nélküle is jól állhat a ruha, de ha széles a csípőd akkor javaslom.
Ha rendes a menyasszony nem szabja meg a színt (ez régen nem volt szokás) és hagyja, hogy a külsődhöz és jellemedhez leginkább megfelelő ruhát válaszd.
Nem akarom bántani az első hozzászólót, de a második ruha tipikus egy kis városi ruhaszalon olcsó ruhájának tűnik, vékony anyag, átlátszó abroncs, nem túl szép.
A válasz írója 86%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: tegnapelőtt 19:23"
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__1..
A Te esetedben a válaszom majdnem ugyanez.
Nagy abroncs! (nem olyan aminek van 1 vagy néhány karika az alján, mert az nagoyn csúnyán áll pl.: [link] , hanem ami egészen deréktől bővül, mint amit az egyik válaszoló be is linkelt, úgynevezett kupola alakú [link]
[link] , mindenképpen ügyelj rá szerintem, hogy az abroncs ne látszódjon át a ruhán, mert az elég szörnyű tud lenni, és rosszabb mínőségű ruháknál, kevésbé nívós szalonokban gyakori, a legtöbb ruha amit látok az ilyen.)
Fűzős derékrész, dekoltázs szerintem nem nagyon kell, hanem inkább olyan ruhát válassz ami tartja is a melled, lehetőleg pántosat, egyenes dekoltázzsal!
Javaslom Mori Lee tervező Quinceañera/Vizcaya kollekcióját. [link] http://www.youtube.com/watch?v=I9Dy5ADB2AI A legtöbb jobb szalonban kapható.
pl:
stb...
Ha rendes a menyasszony (akár Ő, akár Te fizeted a ruhát), akkor nem szól bele a színbe, fazonba, vagy netán magát a ruhát nem szabja meg (én már találkoztam olyannal aki nem fizette a ruhát de megmondta hogy milyen kell). De vannak akik mindent megszabnak, akár fizetik akár nem (sajnos nem szempont, hogy a vendégek is jól érezzék magukat).
Azért nem árt beszélni vele, mert ha pl. egy empire ruhát választ az ara, furcsa lennél egy ilyen nagy abroncsos gyönyörűségben. :)
köszönöm szépeen. :))))
amúgy nem szabott meg semmit, a színt is közösen beszéltük meg, mélylila lesz ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!