Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a párom testvérének a barátnőjének,
hogy nem akarom, hogy koszorúslány legyen?
Figyelt kérdés
Sosem jöttem ki a párom testvérének a barátnőjével.A három év alatt 1 szer beszélgettünk.Mindenkivel lekezelően bánik.Megcsalta párom öccsét,aki most emiatt pszihiáterhez jár,és gyógyszeres kezelést kap.A lány mégis körbe van ugrálva a családban.
Eddig abban reménykedtem,hogy valamilyen ok miatt nem jön el a lakodalmunkba,de most kiderült hogy koszorúslánynak öltözik(persze csak azért mert van ruhája)
Hogy mondjam meg neki,hogy nem akarom hogy a koszorúslányom legyen?
Vagy türjem csendben,és fogjam vissza magam?Lehet én vagyok a gonosz?
Ez a te esküvőd (is)a te napod.Minden legyen úgy ahogy ti eldöntitek.Ha nem kell koszorúslánynak, akkor mondd meg neki.Ilyen egyszerű.
2010. márc. 20. 17:24
2/33 anonim válasza:
Odaállsz elé és megmondod, hogy nem szeretném ha teis az lennél. De előtte azért beszéld ezt meg az anyóssal,mert lehet ő máshogy adja elő neki, és a végén még te lennél a rossz..
2010. márc. 20. 17:29
3/33 anonim válasza:
Miazhogy annak öltözik? Ki kérte meg rá? Én biztosan odamondanám a magamét neki, hogy a lóf*szt leszel te koszorúslány. Ez a ti napotok, ti döntitek el ki lesz a koszorúslány. Ha muszáj lenne békésen megoldanom, akkor gyorsan felkérnék két kislányt, és mondanám, hogy korábban már őket kértem meg, bocs. És ezzel le lenne tudva :)
2010. márc. 20. 17:29
4/33 anonim válasza:
EGyszerűen állj elé, és mondd meg, hogy nem szeretnéd, ha a koszorúslányod lenne, mivel már másokat kértél fel.
2010. márc. 20. 17:40
5/33 A kérdező kommentje:
Rajta kívűl még 8 koszorúslány van.Az összes megkérdezte hogy lehet-e,csak Ö nem.
Az a baj,hogy személyesen nem találkozok vele a lagziig,mert külföldön élek.
Írjak neki egy e-meil?Milyen indokot találjak ki?Vagy mondjam az igazat,hisz kölcsönösen utáljuk egymást.
ígyiy-úgyis én leszek a gonosz,ebbe már beletörődtem.
2010. márc. 20. 17:41
6/33 anonim válasza:
A koszorúslányt és az egyik tanút te kéred föl, ez a te saját jogod, senki nem jelentkezhet rá. Nem vagy gonosz, ne hagyd magad terrorizálni. Netán keress egy idősebb és határozott fellépésű rokont, aki vállalja, hogy az esküvő napján szemmel tartja a lányt, hogy ne kavarjon be. Vagy pedig tartsd magad a hagyományhoz, hogy a koszorúslányok gyerekek, és mondd meg neki, hogy sajnos túlkoros, így nincs benne semmi személyes, és mégsem lehet. megjegyzem, a koszorúslányok TÉNYLEG gyerekek szoktak lenni.
2010. márc. 20. 17:42
7/33 anonim válasza:
Ha utál, akkor miért akar a koszorúslányod lenni?
2010. márc. 20. 17:43
8/33 anonim válasza:
Ha ő gonosznak tart téged, az legyen az ő baja, ha egyszer úgysem tudsz változtatni rajta, akkor minek töröd magad? Az esküvőd napja nem arról szól, hogy te hogyan pátyolgass olyanokat, akik nem veszik észre magukat.
2010. márc. 20. 17:43
9/33 anonim válasza:
Hivatkozz arra, hogy már korábban felkérted a koszorús lányokat. Erre valószínű nem tud mit mondani.
2010. márc. 20. 17:47
10/33 A kérdező kommentje:
Ez az én napom!Írok neki egy e-mailt amiben megírom,hogy nem szeretném hogy koszorúslány legyen,mivel nem vagyunk jóban.Azt akarom hogy a koszorúslányaim olyanok legyenek akik szeretnek,és énis viszont.
Ha ezt nem érti meg akor sajnálom.
Amúgy csak azért akar koszorúslány lenni mert neki vanruhája,és igy arra nem kellene költenie.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!