Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a párom testvérének a barátnőjének, hogy nem akarom, hogy koszorúslány legyen?
Sosem jöttem ki a párom testvérének a barátnőjével.A három év alatt 1 szer beszélgettünk.Mindenkivel lekezelően bánik.Megcsalta párom öccsét,aki most emiatt pszihiáterhez jár,és gyógyszeres kezelést kap.A lány mégis körbe van ugrálva a családban.
Eddig abban reménykedtem,hogy valamilyen ok miatt nem jön el a lakodalmunkba,de most kiderült hogy koszorúslánynak öltözik(persze csak azért mert van ruhája)
Hogy mondjam meg neki,hogy nem akarom hogy a koszorúslányom legyen?
Vagy türjem csendben,és fogjam vissza magam?Lehet én vagyok a gonosz?
Párod mit mond? Remélem ő nem akadt ki rád:S
Szerintem így meg is nyugodhattok,legalább senki sem fog zavarni:)Köcsög anyós,köcsög sógornő...nem irigyellek:S
A párom 100% ban velem van.Az anyós jön a lagziba ,csak a rokonságát akarja lehúzni a listáról ha nem öltözhet be a csaj.De azthiszem hogy mi döntünk a vendégekről és a koszorúslányokról is.A tesója meg szégyelheti magát ha azért nem jön el a lakodalomba mert a csaja nem koszorúslány.
köszömöm a sok választ,és remélem hogy szép lessz a nagy napunk.
Gratulálok ahhoz, hogy kiálltál magadért! Ne hagyd, hogy a te napodat bárki is elrontsa!
Tapasztalatból mondom, hogy a hiszti menni fog egészen az esküvő napjáig, és anyósod még jó párszor alád fog tenni. Végül a csaj lenyeli a békát, és mindenki ott lesz az esküvőn, ne félj! Ehhez csak annyit kell tenned, hogy ne hagyd magad zsarolni! Ügyes vagy, csak így tovább! :)
Köszönöm az érdeklődést.
A Párom családja most megszakította velünk a kapcsolatot,1 hete nem kerestek minket.
De mi kiállunk az igazunkért.Azóta egyre több undóritó húzása derült ki a lánynak.
Kérdező, vagy még?
Mi a helyzet veletek azóta?
Remélem a csaj azóta ment a levesbe :)
Minden oké?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!