Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogy mondjam meg a párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a párom testvérének a barátnőjének, hogy nem akarom, hogy koszorúslány legyen?

Figyelt kérdés

Sosem jöttem ki a párom testvérének a barátnőjével.A három év alatt 1 szer beszélgettünk.Mindenkivel lekezelően bánik.Megcsalta párom öccsét,aki most emiatt pszihiáterhez jár,és gyógyszeres kezelést kap.A lány mégis körbe van ugrálva a családban.

Eddig abban reménykedtem,hogy valamilyen ok miatt nem jön el a lakodalmunkba,de most kiderült hogy koszorúslánynak öltözik(persze csak azért mert van ruhája)

Hogy mondjam meg neki,hogy nem akarom hogy a koszorúslányom legyen?

Vagy türjem csendben,és fogjam vissza magam?Lehet én vagyok a gonosz?

2010. márc. 20. 17:18
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
Szerintem játszd el, hogy nem tudod, hogy koszorúslánynak készül és küldj egy olyan e-mail, amiben valamilyen feladatot adsz neki, ami távolról sem hasonlít egy koszorúslányéhoz. Valahogyan belefogalmazhatod, hogy kinek mi lesz a feladata az esküvőn, és hangsúlyozd ki, hogy neked 8 db koszorúslányod van és nem 9.
2010. márc. 20. 18:01
 12/33 anonim ***** válasza:
A párod kérdezd meg mert hozzá közelebb áll rokonságilag, az az ő oldaláról van, egy kell tőled, egy tőle azt hiszem így szokás
2010. márc. 20. 18:17
 13/33 anonim ***** válasza:
100%
emilben könnyű megírni:D oszd ki velősen, én azt mondom:)
2010. márc. 20. 20:37
 14/33 A kérdező kommentje:

Párom felhívta a testvérét,hogy a barátnő nem fér be a keretbe.Most nem értik miért gond ha 1el több a koszorúslány.

Szerintem holnap robban a bomba!Majd megírom mi volt.

2010. márc. 20. 20:40
 15/33 anonim ***** válasza:
20%
Miért nem hagyod, hogy az legyen? Adnál egy esélyt a kibékülésre, összebarátkozásra. És örömmel töltene el, hogy jó voltál hozzá.
2010. márc. 20. 22:38
 16/33 anonim ***** válasza:
Szegényke. :( Kíváncsi vagyok arra mi is történik. Szorítok! :)
2010. márc. 21. 00:24
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
utolsó előtti...persze,áldozza fel a nagy napját,legyen ideges ha csak ránéz, a békülés érdekben...:/ez az ő napja tényleg így van,ha nem akarja ne adja alá a lovat...én amúgy felképelném a csajt az biztos, azok után amit tett:/ fujjjj undorító perszóna:S de a család se jobb már bocsáss meg,ha képesek a fenekét nyalni az "sógoroddal" történtek után:/
2010. márc. 21. 08:31
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Koszorúslánynak nem öltözik senki. A koszorúslányokat úgy hívják. Add a tudtára hogy ki azok akik koszorúslányok lesznek.
2010. márc. 21. 10:34
 19/33 A kérdező kommentje:

Na áll a balé!!Anyósom megtudta ,hogy nem akarom a kis csajt koszorúslánynak,Erre kijelentette hogy a párom tesója nem fog eljönni a lagziba,Ö pedig lehuzza a listáról a rokonságát,és nem segít a lagzi szervezésében(külföldön élünk)

De legalább az is kiderült hogy 2 hete azt mondta a csaj ,hogy nem jön el a lánybucsúmra.

2010. márc. 21. 21:03
 20/33 anonim ***** válasza:
Szia! Ha a párodat nem zavarja, ne törődj velük! Ez tényleg a Te napod! Ha elment volna koszorúslányként akármilyen remekül is sikerült volna a nap, idegesített volna! Ha meg nem megy az anyós, meg a sógor, és a leendő férjedet ez nem zavarja,akkor ne foglalkozz velük! Sok boldogságot!
2010. márc. 22. 06:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!