Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házasságpárti vagy? Ha igen miért, és ha nem akkor mi miatt nem?
Kíváncsi lennék ki mit gondol a házasságról,érveket,és ellenérveket szeretnék mindkét oldalról. Valamint kérlek írjátok oda,hogy milyen neműek,és hány évesek vagytok. Köszi :)
26/N
19/L vagyok. házasságpárti.
A környezetemben egyedül az unokatesóm vált el, mindenki meg tudta beszélni a párjával, ha voltak is gondjaik., mert ugye minden kapcsolatban vannak. Lehet hogy 10, 20 év múlva nem így fogom gondolni, de én még valahol hiszek a házasságban:D
Ez egy elég érdekes kérdés. MI már egy teljesen más világba nőttünk fel, mint például a szüleink, akik korában még volt életreszóló szerelem. Ma már nincs ilyen. Mindenki többször házasodik vagy csak simán elválik.
Amúgy is, szerintem az csak egy papír. Ha szeretitek egymást, akkor nem az fog számítani, hogy felveszed-e a férjed nevét vagy sem.. vagy hogy mi van a házassági papírodon.
Persze, persze, nyílván fontos dolog és sok ember életében ez egy meghatározó dolog. De ma már nagyon át kell gondolni..
mert a hűség odaveszett :)
Aki szerint a házasság csak egy papír, annak valóban ilyen lenne a házassága is. Egy papírdarabkára vetett jogi ügylet.
Aki szerint meg egy csodás nap, egy ünnep amit megoszthatsz, ez a gondolkodás fémjelzi a házasságot is, melyet megköt.
Sokmindent elárul az hogy miről hogyan gondolkodunk, ha valaki szerint a házasság több, mint egy papír, akkor ő tudja mit is jelent igazából, aki nem tudja, az azt sem tudja miről marad le ezért nem is kell erőltetnie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!