Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik megoldás a jobb nászajándék gyanánt a kettő közül?
Unokatesómék házasodnak, és pénzt adunk nekik. A "csomagolás" már megvan, csak az jutott eszembe, hogy a pénzt azt ezresekben rakjam-e bele, megpróbálva szíveket hajtogatni belőlük vagy kis szalagos masnival egyesével, vagy menjek inkább a súly okozta sokkolására úgy, hogy kétszázasokkal rakom meg? Mindkettőt bírja a dobozka.
Utóbbi csak azért merült fel bennem, mert talán az ezresek nem feltétlen töltenék ki teljesen a dobozt - még nem próbáltam mondjuk. De az érméket meg nehogy nyűgnek gondolják?! ..bár sokan meg így rakosgatnak félre, hogy mióta behozták a forgalomba, azóta félreteszik.
Persze ha van egyéb tippetek, azt is örömmel veszem. :)
szerintem is jó ötlet feltekergetve. arról meg, hogy nem tölti ki a dobozt...csinálj nagyobb hengereket:)
nekem nagyon tetszene:)
Köszönöm szépen a válaszokat!
A végső variáció az lesz szerintem, hogy ezreseket galacsinozok össze szép szalaggal összekötve úgy, hogy egy-egy idézetbe tekerem bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!