Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fejben szoktad tervezgetni az esküvődet, aminek még az időpontja ki sincs tűzve?
Nem. Pedig néhány hónapja volt az esküvő.
De előtte passzív szemlélőként végigkövettem néhány barátnő előkészületeit a sajátjukra és már ebben is elfáradtam.
Kis esküvő volt (emiatt is), egyetlen kérésem az volt, hogy egy kellemes étteremben legyen egy jó családi összejövetel utána. Ehhez gyakorlatilag semmi nem kellett az asztalfoglaláson kívül. Ott mindenki a la carte választott magának, közben beszélgettünk, viccelődtünk.
Spontán, görcsmentes és jó hangulatú volt az est, nem voltunk hullafáradtak utána. Nekem nagyon bejött :)
29/N
Szoktam :) Pár év múlva esedékes, de kislánykorom óta álmodozom róla. Csak azóta már van konkrét személy, akit odaképzelek. Van pár motívum, amit meg szeretnék őrizni (pl. szabadtéri esküvőt szeretnék, valami szép kertes részen, vagy tó mellett, milyen legyen a hajam, illetve, hogy melyik szám szerepeljen mindenképp a repertoárban), a páromnak már beadagoltam a szabadteret, az a legfontosabb :) Az interneten szoktam menyasszonyi ruhákat is nézni, mert szépek, és ellazulok tőlük :D
20/L
Igen szoktam!
Aztán elkeseredek, hogy mikor lesz meg rá az anyagi keretem!-mert a többi(szerelem, vőlegény) már meg van hozzá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!