Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szórakoztatás? (= "Rövid a kérdés. "
Olyasmit szeretnénk mint a vőfély, csak nem olyan kiabálósat, mert az nekem nem jön be, viszont ismerjen vicces, régi lagzis játékokat =)
Ilyet hol találni?
Akinek volt, leírná hogy milyen volt, vagy aki volt ilyen lagzin.
Köszi
Ceremóniamester.
Ő felszolgálásnál normálisan mondja el mi lesz a kaja és nem süt el zavarba ejtő poénokat.
De sztem simán megkérhetsz egy vpőfályt is, és elmondod h nem akarod h túl népies legyen, öltözzön akár öltönybe, mint a ceremóniamester, ne népiviseletbe.
Meg ha megkéred, akkor nem ordít,és konszolidáltan kér fel a játékra is
Itt találod a megoldást: [link]
Nem önreklám, nem én vagyok.
A vőfély a Ti "alkalmazottatok" arra a napra, úgy fog csinálni mindent, ahogy Ti kéritek, hiszen a szolgáltatásért járó pénzt is Tőletek kapja! Ha találtok egy minden szempontból megfelelő vőfélyt, a részleteket meg lehet vele simán beszélni, olyan ruhában jelenik meg, és olyan szöveget mond, amit a megrendelő kér tőle. Ha nem így tenne, nem sokáig maradna meg a szakmában...
Az elsődleges szempont az legyen, hogy tud a "tömeggel" kommunikálni, mennyire jól kezeli a kényesebb helyzeteket (pl. részeg rokon), és hogy elég határozott-e, ha annak kell lennie. A hangerő, a ruha és egyebek csak apró részletek ezek mellett, a hangsúly a kiállásán, rátermettségén van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!