Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elvállaltam, hogy koszorúslány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvállaltam, hogy koszorúslány leszek, de visszaszeretném mondani, vélemények?

Figyelt kérdés

Okok:

1.Igent mondtam, mivel azt hittem, hogy nincsenek olyan barátnőjei, akiket meg tudott volna kérni, de idő közben rájöttem, hogy ez nem így van.

2. Senkit nem ismerek.

3. Párom sem, ezért én is és ő is kényelmetlenül éreznénk magunkat.

4. és nem is vagyunk közeli barátok..Interneten beszélünk csak.

2011. máj. 30. 08:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Jajjj még sok sok választ várok, hogy tudjak valahogy dönteni..
2011. máj. 30. 09:13
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha több koszorús lány is lesz, nem csak Te lennél akkor nincs gond. Mert nem hagyod cserben végülis. Én inkább az arát nem értem, hogy ha nem vagytok annyira jóban akkor miért kér föl ilyen szerepekre? Na de ez az Ő dolga. :)

Először én is negatív választ akartam írni, amira számítottál, de miután elolvastam a körülményeket beláttam, hogy nem veled van a gond.

Ha közelebbi kapcsolatban lennétek akkor gáz lenne, így nem.

22N

2011. máj. 30. 09:15
 13/18 A kérdező kommentje:
Hát 2-en lennénk koszorúslányok..szóval....nevezhetjük cserben hagyásnak is..Most aztán teljesen összezavarodtam..Vállaljam mégis...?!
2011. máj. 30. 09:18
 14/18 anonim ***** válasza:
73%
Ne...Ha nem csinálod szívesen akkor ne!
2011. máj. 30. 09:23
 15/18 anonim ***** válasza:
73%
Nyugodtan beszéld meg vele. Említsd meg ezeket az érveket neki is. Ha kicsit is normális, megérti. Én sem vállalnám így.
2011. máj. 30. 09:23
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, miért vállaltad el!

Lehet,hogy én leszek az egy, aki most nem áll melléd, de én igenis bunkó dolognak tartom 3 héttel előtte visszamondani. Pláne úgy,hogy rajtad kívül egy k.lány lesz. De szépen fog az az egy árva lány ott kinézni!

2011. máj. 30. 09:26
 17/18 anonim ***** válasza:

3 héttel a lagzi elött tényleg durva lenne ha visszamondanád.

1. lehet megkérdezte a barátnőit is csak ők nem szerettek volna ennyire központban lenni.

2.Elmész és ismerkedsz. Ha ott lesz a másik koszorúslány akkor őt már a lagzi elött úgyis megismered, és kicsit összebarátkozhatsz vele.

3. a barátodnak ott leszel te akit ismer, egy férfi meg tudjon nyitott lenni és ismerkedni másokkal.

4. ha már így alakult, hogy téged kért meg akkor biztos h valamilyen szinten jobban van veled.

2011. máj. 30. 09:27
 18/18 A kérdező kommentje:
Azért vállaltam el, mert azt hittem, hogy nincsenek barátai, DE útközben rájöttem, hogy ez nem így van..És semmiképp sem állna egyedül a lány, hiszen helyettem megkérne mást..Van jelentkező csak nem akarta. DE ha mégsem akar méást akkor vállalnám. De persze akkor meg lehet h nem is akarná. És NEM pontozlak le, mert én is bunkó dolognak tartom. Véleményekre vagyok kiváncsi, hogy tudjak dönteni.
2011. máj. 30. 09:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!