Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Elvállaltam, hogy koszorúslány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvállaltam, hogy koszorúslány leszek, de visszaszeretném mondani, vélemények?

Figyelt kérdés

Okok:

1.Igent mondtam, mivel azt hittem, hogy nincsenek olyan barátnőjei, akiket meg tudott volna kérni, de idő közben rájöttem, hogy ez nem így van.

2. Senkit nem ismerek.

3. Párom sem, ezért én is és ő is kényelmetlenül éreznénk magunkat.

4. és nem is vagyunk közeli barátok..Interneten beszélünk csak.

2011. máj. 30. 08:20
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Jobban jársz ha visszamondod főleg ezekkel az okokkal, énis visszamondanám.
2011. máj. 30. 08:26
 2/18 anonim ***** válasza:
91%

"azt hittem, hogy nincsenek olyan barátnőjei, akiket meg tudott volna kérni, de idő közben rájöttem, hogy ez nem így van.

2. Senkit nem ismerek.

3. Párom sem, ezért én is és ő is kényelmetlenül éreznénk magunkat."

Ezt így magyarázd el neki is, és kész. Ha van benne elég intelligencia, meg fogja érteni, hiszen ő is kellemetlenül érezné magát ebben a szituációban.

2011. máj. 30. 08:27
 3/18 anonim ***** válasza:
85%
A 2,3,4. indokod megírod neki, megérti. Ha nem, ennyit a barátságról.
2011. máj. 30. 08:37
 4/18 A kérdező kommentje:
Úristen!!! Féltem, hogy sokan ellenem lesztek, és elítéltek, hogy akkor miért vállaltam el...De rendesen megkönnyebültem...Még ma el kell mondjam. Eddig is így éreztem, de nem mertem megtenni a lépést.
2011. máj. 30. 08:41
 5/18 anonim ***** válasza:

Egész nyugodtan mondd el neki, ahogy a többiek is mondták, az utolsó három okot.. talán az utolsót is elhagyhatod... max jobban hivatkozz a Párodra, illetve a harmadik okra..

Ha tényleg barátnő, akkor így is szívesen lát majd Titeket az esküvőn, mint "szimplán csak" vendégeket. :)

2011. máj. 30. 08:47
 6/18 A kérdező kommentje:

Hát inkább ismerős, mint barátnő...éppen ez a baj, hogy nem is állunk közel egymáshoz..

Jaj és köszönöm, egy kis erőt adtatok :D

2011. máj. 30. 08:49
 7/18 A kérdező kommentje:
És ahhoz mit szóltok, hogy 3 hét múlva lenne a lagzi..Nem késő már elmondani egy ilyen dolgot??!!
2011. máj. 30. 08:52
 8/18 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, a visszamondást kicsit hamarabb kellett volna. Gondolom, neked se két hete szóltak... Így neki keresni kell másik koszorús lányt, annak ruhát választani, ha nem jó a méret, igazítani rajta, stb.

Egyébként én tavaly voltam koszorúslány egy barátnőm esküvőjén, ahol senkit sem ismertünk, csak a párt. Magamból kiindulva azt tudom tanácsolna, ha mégse mondanád vissza a dolgot, hogy inkább érezd magad megtisztelve, hogy téged választott erre, nem pedig egy rokonát. Élvezd a gyönyörű ruhát, amiben leszel, hidd el, nagyon sokan irigyelnek majd téged.

2011. máj. 30. 09:07
 9/18 anonim ***** válasza:

Mikor kért fel, ez azért attól is függ picit...

De összességében nem... "átbeszéltétek a Pároddal, és így gondoljátok.. reméled nem lesz belőle rossz szájíz, de jobbnak érzed tisztázni", stb... :)

2011. máj. 30. 09:08
 10/18 A kérdező kommentje:
Még sem ruha választás nem volt, sem meghívó kiosztás, még magának sincs ruha kiválasztva..Szóval a ruha az nem akadály. És utolsó, tudom igazad van..nekem személy szerint rosszul esne..Ezért nem tudom, hogy mit tegyek..
2011. máj. 30. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!