Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit vegyek fel és mit ajándéko...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit vegyek fel és mit ajándékozzak?

Figyelt kérdés
Szóval júliusban lenne a barátom anyukájának és az új élettársának az esküvője, de ezt még igazából titokban tartják mindenki előtt. Én is csak úgy tudom, hogy egy nagy szülinapi buli lesz, de majd ott fogják bejelenteni, hogy mi is a helyzet. Így, "tudatlanul" mit kellene felvennem? Úgy értem, mégsem mehetek valami olyan ruhában, amit az emberek egy esküvőre vesznek fel, annál valami lazább de elegáns kellene. És mit vegyünk a barátommal ajándékba? Mert végülis mi egy szülinapra vagyunk hivatalosak, igaz ő tudja, hogy mi lesz, de én elvileg nem! Akkor nekem külön kellene ajándékoznom? Köszi a válaszokat :) 21/L
2011. máj. 29. 21:53
 1/4 anonim ***** válasza:
ha ők nem jelentették előtte be hogy házasság lesz, akkor úgy készülj és úgy öltözz fel mint amire hívtak, vagyis egy szülinapi bulira. Meg te csak a fiának vagy a jelenlegi barátnője, szóval nem vagy ott egy nagy ember.
2011. máj. 29. 22:00
 2/4 anonim ***** válasza:

lehet nem akarnak nagy felhajtást, kiöltözött embereket, ajándékokat és ezért nem szóltak...esetleg erre még nem gondoltál???

Szerintem menj arra amire meghívtak, öltözz úgy és annak függvényében vigyél ajándékot. Mivel a buli nyáron lesz én ajánlanám a nyári ruhákat, azzal nem nagyon tudsz véteni...

2011. máj. 29. 22:09
 3/4 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem ne bukj le, vigyél olyan ajándékot, amit szülinapra adnál.

Ruha: esküvőre nem mindenki megy estélyiben, szerintem nyugodtan felvehetsz valami elegánsabb térdig érő nyári ruhát. Sok ilyen van a bonprix-en, pl.:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Szerintem ezek mindkét alkalomra megfelelnek :)

2011. máj. 29. 22:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Persze, nem is akartam valami hatalmas nagy dolgot venni, pont ezért kérdeztem meg, hogy ha már ilyen titok, akkor csak szülinaposnak vegyek ajándékot, és semmi mást.
2011. máj. 29. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!