Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogyóztál az esküvődre? Ha igen ha nem, miért? Sikerült?
Én is szeretnék fogyni pár kg-t (úgy 5-6kg)de nem kifejezetten az esküvőre!Csak magamért!
216N
Én írtam hogy nem önsanyargatás.
Utálok sportolni, tiszta szívemből! De mindennap 100 felülés, 30 guggolás, lábemelgetés 30 percen át és mindezt a kedvenc esti műsorom alatt nem nagy szám. Ennyire ráadásul mindenkinek van ideje, aki nem sztárügyvéd napi 24 órában, ugyanis nekem középvezetőként is ment ez, államvizsga előtt is, és most a 10 hónapos izgő-mozgó gyerekem mellett is, szóval ami fontos, arra szakítok időt. Meg persze engem motivál hogy utálom ha felesleg van rajtam, nem másért, hanem önmagamért csinálom és még csak nem is megerőltető. Január óta lement 15 kiló. Nekem ez megérte!
Az elhízás egészségtelen,nem is értem,hogy az ilyen hozzászólóknak nincsen egy csepp önkritikájuk?
Nem szeretnék senkit bántani,de az összkép a férfi számára is nagyon fontos,és tudod lehet,hogy így szeretett meg,de ha talál egy jó alakú csinos nőt,amikor ellaposodik a kapcsolat,akkor fogsz majd ezen rágodni,addig nem.
Minden duci ismerősöm ugyanezt panaszkodta..
Fogyóztunk. Ráadásul a férjem ötlete volt. Nem az, hogy én fogyjak, hanem hogy ő fogyni akar az esküvőre.:)
Nekem csak a hasamat kellett leadnom. Tehát elég volt azaz lett volna két-három kilót lefogyni. Viszont mivel a férjemnek nem ment volna a fogyózás ha én eszem a mindenféle finom falatokat, neki pedig korlátozva van az étrendje, így közösen fogyóztunk.
De csak annyiból állt, hogy minimális szénhidrát, sok zöldség, gyümölcs. Ennyi elég volt az eredményhez.
Nem fogyóztam (175 magas vagyok és 58 kg voltam az esküvőnk napján), viszont elmentem narancsbőr kezelésre (krémmel bekentek és befóliáztak). Tök drága volt, de a bőrömön nem sok változás történt.
Siker: kicsit feszesebb lett a bőröm.
Sikertelenség: ahhoz képest, hogy miket meséltek róla nekem nem vált be. A kiegészítő kezelésnek 80%-át tartottam be + heti 3-szor rendszeresen edzettem. Mondjuk ez a mai napig meg van és a bőröm továbbra sem lett olyan szép feszes. Ez van, megtanultam vele élni, én így vagyok önmagam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!