Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fogyóztál az esküvődre? Ha igen ha nem, miért? Sikerült?
Figyelt kérdés
2011. máj. 17. 11:32
11/29 anonim válasza:
Én fogyóztam és fél év alatt 30 kg -ot sikerült leadnom, így belefértem abba a ruhába amit kinéztem. A párom nagyon értékelte az erőfeszítésem, el is vitt meglepetésként nászútra a Maldív-szigetekre. A csoda diétámnak és a sportolásnak köszönhetem ezt az eredményt.
12/29 anonim válasza:
Igen, és 10 kg-ot sikerült leadnom. Ez pont elég volt,hogy az álomruha álomként nézzen ki rajtam!:)
13/29 anonim válasza:
Nem. Egy nap kedvéért nem sanyargatom magam. Az a nap amúgy sem a súlyomról szólt, hanem hogy összekötjük az életünkret. 1-2 kg felesleg jelentéktelen ebben az estben. Inkább arra figyelek, hogy az 1-2 kilóból ne legyen 5-10. De arra állandóan, nem csak az esküvő előtt 1 hónapig.
14/29 anonim válasza:
offolok.
elárulnád a csoda diétád mibenlétét? sport az oké.
15/29 anonim válasza:
én is erre a csodára vagyok kiv., nekem is lassan nagy nap, fogyózok, de csak nem mozdul...:S olyan 12-15kiló mínusz kellene
16/29 anonim válasza:
Nem, mert előtte fogytam akaratomon kívül kb. 6 kilót.
17/29 anonim válasza:
Annyit rohantam alig ettem,a ruha készítő ki volt akadva közölte hogy hajnalban keljek hogy aznap majd még alakítani tudjon a ruhán...:D
Nem szándékosan fogyóztam hanem fogytam egy keveset,de fogyóztam is odafigyeltem arra hogy mit eszek...:D
18/29 anonim válasza:
nem.
kövér voltam, vagyok és az is leszek. a férjem így ismert mert, így szeret, én is jól érzem magam a bőrömben, akkor meg ugyan minek sanyargattam volna vagy sanyargatnám magamat?
19/29 anonim válasza:
Ezt a sanyargatás szót annyira utálom. Nem akarok bántani senkit, de ezzel általában azok jönnek, aki nem tudnak lefogyni. Nem sanyargattam magam, csak már nem zabáltam és elkezdtem sportolni, de nem koplaltam, nem éheztem. Nekem fontos volt,hogy ha majd 10 év múlva előveszem a képeket, akkor is tesztek magamnak rajtuk! Ezért nem volt nagy áldozat mondjuk elmenni futni heti kétszer!
20/29 anonim válasza:
A "sanyargatás" szót én sem értem. Oda kell figyelni mit eszem, minden este tv közben lábemelés, felülés, heti kétszer futás, és ennyi. Ez nem sanyargatás, ez alap hogy valakinek egészséges, szép alakja legyen. Nem tűágyra kell feküdni meg parázson járkálni.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!