Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan vágjam ki magam abból...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vágjam ki magam abból a helyzetből a ceremónia után, hogy lesz 1-2 vendég, akit a vacsorán nem szeretnék ott látni?

Figyelt kérdés
Vőlegényemmel idén nyáron lesz az esküvőnk. Elég kis létszámú maga a ceremónia, és a vacsora is. A probléma az, hogy lesz néhány vendég, akiket tulajdonképpen a ceremóniára sem szívem szerint hívtam el, de az ellen sajna nem tehetek, viszont a vacsorán biztos, hogy nem akarom ott látni őket. A probléma az, hogy szerintem ők számítanak a vacsorai meghívásra is. Ez hogy szokott lenni? Kijövünk a házasságkötő teremből, fotó, puszi-muszi, majd a násznép egyik felével közlöm, hogy köszi, sziasztok, a másik felével pedig, hogy gyerünk, mehetünk. Vagy inkább sunnyogjam el? Mondjak kamut, hogy csak közvetlen család-vacsi lesz?
2011. máj. 14. 13:03
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

szerintem úgy küldjétek ki a meghívót hogy nyomatékosan kifejezve hogy a vacsorára nem szól..

unokatesómék így jártak anno hogy ezt írták hogy a ceremóniára és mégis eljöttek a vacsorára szóltak nekik azok meg azt mondták hogy ja hát azt hitték hogy a vacsora is a része a dolognak..

szóval:

meghívjuk önt kedves családját a vacsorát nem magába foglaló ceremóniára

2011. máj. 14. 16:31
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
16.31 vagyok és még annyi hogy indoknak ha kérdezik, akkor sajna ti nagyon szűkös költségvetésből gazdálkodtok spórolni kell stb :P
2011. máj. 14. 16:33
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem tudom, kiküldtétek-e már a meghívókat.

Ha nem, akkor ezeknek az illetőknek ne írjátok bele, hogy :"...és az azt követő vacsoránkra!", hanem csak annyit, hogy "Szeretettel meghívjuk az esküvői szertartásunkra!" Vagy v.mi ilyesmi.

Ha, viszont már kiküldtétek a meghívókat, akkor max. annyit tehetsz, hogy figyelmen kívül hagyod ezeket a nem szívesen látott embereket.

2011. máj. 14. 22:31
 14/17 anonim ***** válasza:

Nálunk kétféle meghívó lesz. Egyik a ceremóniákra, másik a lagzira is szól. Ezen kívül, amikor majd átadjuk a meghívót, megmondjuk, hogy ennyi a keretünk és sajnos nem hívhattunk meg mindenkit, akit akartunk. Nálunk ugyan lesz vőfély, de ha megkéred, akkor biztos valaki elvállalja, hogy a szertartás után elrendezi a népet.

pl.: Akik a szertartásra voltak hivatalosak, azoknak köszönjük, hogy osztoztak örömünkben vagy valami ilyesmi.

2011. máj. 15. 11:31
 15/17 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek az ötleteket!

Ez a helyzet mindenképpen kellemetlen lesz azt hiszem, nincs mit tenni, akkor is a mi esküvőnk!!!

Mégegyszer köszi!

2011. máj. 20. 13:19
 16/17 anonim ***** válasza:

Nálunk volt 1 meghívó ezen az egyházi és a polgári címe, ideje. ezt kapta mindenki. És a vacsi meghívottak kaptak egy mintában megegyező betétlapot, hogy a vacsora itt és itt.

Úgy vittük a meghívókat, h mondtuk, szeretnénk benneteket meghívni a polgárira és az egyházira. Volt, aki megkérdezte : És a vacsora az hol lesz?

Mondtuk, az szűkebb körben lesz, egyébként meg itt és itt.

Vette a lapot.

Aki meg ezen megsértődik, azt jobb hogy nem is hívtátok meg, nem is odavaló.

Ne törődj ezzel!

2011. máj. 26. 15:10
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bunkóság azt írni,hogy nem áll módunkban meghívni a vacsorára.

Szerintem a legjobb a kövekező:

A meghívó: meghívunk a ceremóniára és az azt követő vacsorára

B meghívó: meghívunk a ceremóniára és az azt követő pezsgőzésre

A legegyszerűbb az,hogy esküvő, puszi-puszi aztán A csapat elvonul a lagzi helyére, B csapat ott marad pezsgőzni

2011. máj. 31. 22:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!