Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vágjam ki magam abból a helyzetből a ceremónia után, hogy lesz 1-2 vendég, akit a vacsorán nem szeretnék ott látni?
szerintem úgy küldjétek ki a meghívót hogy nyomatékosan kifejezve hogy a vacsorára nem szól..
unokatesómék így jártak anno hogy ezt írták hogy a ceremóniára és mégis eljöttek a vacsorára szóltak nekik azok meg azt mondták hogy ja hát azt hitték hogy a vacsora is a része a dolognak..
szóval:
meghívjuk önt kedves családját a vacsorát nem magába foglaló ceremóniára
Nem tudom, kiküldtétek-e már a meghívókat.
Ha nem, akkor ezeknek az illetőknek ne írjátok bele, hogy :"...és az azt követő vacsoránkra!", hanem csak annyit, hogy "Szeretettel meghívjuk az esküvői szertartásunkra!" Vagy v.mi ilyesmi.
Ha, viszont már kiküldtétek a meghívókat, akkor max. annyit tehetsz, hogy figyelmen kívül hagyod ezeket a nem szívesen látott embereket.
Nálunk kétféle meghívó lesz. Egyik a ceremóniákra, másik a lagzira is szól. Ezen kívül, amikor majd átadjuk a meghívót, megmondjuk, hogy ennyi a keretünk és sajnos nem hívhattunk meg mindenkit, akit akartunk. Nálunk ugyan lesz vőfély, de ha megkéred, akkor biztos valaki elvállalja, hogy a szertartás után elrendezi a népet.
pl.: Akik a szertartásra voltak hivatalosak, azoknak köszönjük, hogy osztoztak örömünkben vagy valami ilyesmi.
Köszi mindenkinek az ötleteket!
Ez a helyzet mindenképpen kellemetlen lesz azt hiszem, nincs mit tenni, akkor is a mi esküvőnk!!!
Mégegyszer köszi!
Nálunk volt 1 meghívó ezen az egyházi és a polgári címe, ideje. ezt kapta mindenki. És a vacsi meghívottak kaptak egy mintában megegyező betétlapot, hogy a vacsora itt és itt.
Úgy vittük a meghívókat, h mondtuk, szeretnénk benneteket meghívni a polgárira és az egyházira. Volt, aki megkérdezte : És a vacsora az hol lesz?
Mondtuk, az szűkebb körben lesz, egyébként meg itt és itt.
Vette a lapot.
Aki meg ezen megsértődik, azt jobb hogy nem is hívtátok meg, nem is odavaló.
Ne törődj ezzel!
Szerintem bunkóság azt írni,hogy nem áll módunkban meghívni a vacsorára.
Szerintem a legjobb a kövekező:
A meghívó: meghívunk a ceremóniára és az azt követő vacsorára
B meghívó: meghívunk a ceremóniára és az azt követő pezsgőzésre
A legegyszerűbb az,hogy esküvő, puszi-puszi aztán A csapat elvonul a lagzi helyére, B csapat ott marad pezsgőzni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!