Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ruhaválasztás 2 alkalomra?
4. válaszoló vagyok (18:01-es)
Aztán majd megmutatod egy képpel, hogy milyen lett a ruhád?
Sok boldogságot Nektek és a Barátnődéknek is!
Megmutatom nekem melyik tetszik, csak sajnos a színnel van gond. Megnézitek, hogy a fazon jó-e szerintetek ezekre az alkalmakra?
Ismét a 4. vagyok.
Még csak neten néztél? Lehet, ha személyesen elmész simán találsz mind fazonban, mind színben tökéleteset.
Nekem pl. mikor a menyasszonyi ruhámat kiválasztottam aki ott volt a szalonban annyira jól értette a dolgát, hogy pár perces beszélgetés után totál felmérte az ízlésem Aztán először én választottam mit próbálok fel, azt hittem rátaláltam az igazira. Majd ő nagyon kért, hogy próbáljak még egyet fel, amit ő ajánl. Megtettem, és valami álom szép voltam benne. Mikor belenéztem a tükörbe azt hittem leesik az állam. Végül abban mentem férjhez, amit ő ajánlott, pedig mikor nézegettem azt a fazont mondhatni alapból kizártam. Szóval szerintem menj el személyesen.
Amúgy az általad nézettnek is jó a fazonja, bár nekem a habos-babos nem jön be. Lehet rajtad nagyon is jól áll, de az is lehet, hogy egy totál másik fazon sokkalta jobban. Ez sokban függ az alkatodtól.
Most nézem, hogy a lilát adta be, nem erre gondolta, bár ez
2valóban nagyon szép, de ta5nún9a6k kicsit sok lenne azt hiszem. Szóval lejjebb kell gördíteni és a rózsaszínű, a száma GG32
Szia! Nem tudom, mennyire vaterázol, de én folyamatosan, minden nap töltök fel ilyen kis koktélruhákat, mindet 6 napig, mert külföldön addig akciózzák őket. Ha gondolod nézz szét:
Ezeket a ruhákat töltöm folyamatosan, ha tetszik valamelyik, szólj és felteszem neked, ha lesz:
Ilyen bézs szerű amit akarsz is van most még:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!