Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ötletek házassági évfordulóra!? 30. dik alkalomra!
Figyelt kérdés
Szüleinknek idén lesz 30.házassági évfordulójuk! van-e ötletetek meglepivel kapcsolatban? ill.tud-e valaki nem túl drága de jó élőzenekart ajánlani pár órára?2009. ápr. 16. 20:34
2/8 anonim válasza:
3/8 anonim válasza:
egy hatalmas torta amin az esküvői képük van.lehetne rárakatni egy pici idézetet is.itt kérdés hogy milyen összegben gondoltad?mert ötletem sok volna...mikor az én szüleimnek volt akkor házhoz rendeltem nekik a kordáékat,mert az volt a kedvencük.de ha olcsóbban,akkor pl.csináltatnál nekik egy arany(vagy aranyozott,anyagiaktól függően)egybefonódott patkót amibe a nevük van gravírozva.vagy pl.nagyon szépek a 3 dimenziós gravírozott üvegek.bele lehetne csináltatni az esküvői képüket.pesten a keletiben csinálnak ilyet.
4/8 A kérdező kommentje:
Kordáékat?:)úú, az nagyon jó lehetett:)
mi élőzenekarra gondoltunk, de max 25-30körülig!
Köszi az ötleteket:D
2009. ápr. 16. 22:02
5/8 anonim válasza:
Csacsi ötlet, mert nem is házassági, de harmincadik évfordulóra bevált, és a megajándékozott mindig emlékezni fog rá. A fiam januárban volt 30 éves. A születésnapjára kapot egy lemezt, a 30 éves vagyok című Presser-Adamis musicalt. Mi ötvenesek még az ilyeneken nőttünk fel. Gondolom, a Ti szüleitek is 50 körüliek, így Ők is nosztalgiázhatnak. Ha be tudjátok szerezni jobb az LP, tudomásom szerint újabban újra divatba jött (jön).
6/8 A kérdező kommentje:
Csacsi ötletet mire írtad?:)
2009. ápr. 16. 22:07
7/8 anonim válasza:
Az alap kérdésre, ötletek harmincadik évfordulóra.
8/8 anonim válasza:
vegyél nekik egy irtokényelmes bőrfotelt maradando hasznos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!