Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek, milyen a karikagyűrűje? Ha tudtok képet is mutatni, azt külön megköszönném!
álmaim gyűrűje? :)
nem találtam jobb képet:
ilyen, csak arany, és a nagy kő mellett két oldalon van még 4-4 pici gyémánt is.
ezer éve nézegettem egy ékszerboltban, ő meg megvette:) egyébként épp tegnap volt 5 éve, hogy megkérte a kezem. akkor is ugyan úgy zuhogott az eső, elráncigált valami hülye ürüggyel (baromira nem volt kedvem kimozdulni), aztán megálltunk a kedvenc helyünkön, kipattant, kihúzott a kocsiból és elhadarta:) annyira édes volt, úgy izgult:) egyébként a május 1 az első randik évfordulója is, az meg már 8 éve volt, hihetetlen! most meg itt rohangál egy másfél éves kiscsaj:)
13:25ös vagyok.
Nekem idén Valentin napon:)És június 4.-én lesz az esküvő:)11.-ét akartunk,meg akkor van a születésnapom,de az a nap már teli volt:(
Remélem sikerült a linket beraknom mert elöszörre nem volt jó
ez a mi gyűrűnk nagyon szép és imádjuk :-)
Sok boldogságot:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!