Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek, milyen a karikagyűrűje? Ha tudtok képet is mutatni, azt külön megköszönném!
Szia!
Linkeltem a miénket.
Egy hete vettük, 74e Ft-ért. Fehér és sárga arany, kicsit mattított, kő nincs benne, szerintem így magában szép.
A párom ragaszkodott ahhoz, hogy legyen benne sárga arany is, mert szerintem a fehérarany olyan mintha csak ezüst gyűrűnk lenne.
Nekem elsőre nagyon megtetszett.
Szia!
Köszönöm!:) Nálunk meg a párom ragaszkodna a fehér aranyhoz és én szeretnék bele sárgát is!:D
Még csak keresgélünk!:)
Sok boldogságot Nektek!
az én karikagyűrűm teljesen egyszerű, klasszikus, arany karikagyűrű, gravírozás nélkül. egyrészt én a lánykéréskor kaptam egy olyan eljegyzésit, amit mindig szerettem volna, másrészt, a férjemnek ez a típusú, egyszerű, letisztult gyűrű tetszik, nem egy nagy gyűrűbolond, a munkája miatt pedig nem is tudja mindig hordani. szerencsére nekem is ez tetszik, úgyhogy teljesen egyetértettünk benne.
ilyesmi, csak egy hajszállal szélesebb és magasabb karátszámú:
Szia!:-)
Ilyen a mi gyűrűnk,3féle arany van benne sárga fehér és vörös,van benne egy szép minta.kő nincs benne.
Mi ezt párban Pápán 65ezeért vettük tavaly decemberben :-)
21/N
az én karikagyűrűm teljesen egyszerű, klasszikus, arany karikagyűrű, gravírozás nélkül. egyrészt én a lánykéréskor kaptam egy olyan eljegyzésit, amit mindig szerettem volna, másrészt, a férjemnek ez a típusú, egyszerű, letisztult gyűrű tetszik, nem egy nagy gyűrűbolond, a munkája miatt pedig nem is tudja mindig hordani. szerencsére nekem is ez tetszik, úgyhogy teljesen egyetértettünk benne.
ilyesmi, csak egy hajszállal szélesebb és magasabb karátszámú:
Hasznos volt számodra ez a válasz?
Ha szerinted baj van ezzel a válasszal, jelentsd a moderátorok felé, a probléma megjelölésével! Kérlek csak olyan válaszokat jelents, ahol a válaszoló egyértelműen rosszindulatú vagy szabályzatsértő megjegyzéseket tett, azért ne jelents választ, mert nem értesz vele egyet (ezt csupán értékeld a lefelé mutató nyíllal). Előre is köszönjük segítséged!
Ez a válasz trágár
Ez a válasz provokatív, a válaszadó csak veszekedni akar
Ez a válasz rasszista
Ez a válaszadó értelmetlen dolgokat ír
Ez a válasz egy hirdetés
Ez a válasz más szempontból problémás
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 12:53
És milyen volt álmaid eljegyzési gyűrűje?:)
Köszönöm a válaszokat és mindenkinek Boldog hosszú házasságot kívánok!
Várom még a kommenteket!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!