Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Család nélkül! Így milyen esküvőt lehetne csinálni? Egyáltalán érdemes?
A helyzet az,hogy a párom házasodna.
Én mondjuk annyira nem szeretném ezt a dolgot,de ha ő annyira szeretné én belemennék.
Viszont nem tudom,igy,hogy nincs senkink.szüleink meghaltak,a testvérei 400 km-re laknak,de amugy sincsenek olyan viszonyban,hogy eljöjjenek.na meg hova tennénk öket éjszakára?!az én testvéreimmel sincs olyan viszonyunk sajnos.igy nincs semmilyen rokonság.hogy lehetne igy esküvőt tartani?volna értelme?csak mi vagyunk meg a gyerekeink!mégcsak tanukat se tudnánk hivni.muszáj,hogy tanukat vigyünk?hol lenne érdemes így,ilyen körülmények között?
Tippek,tanácsok?
"sok tekintetben kisértetiesen hasonlit" -írod Kérdező.
Ez RAJTATOK MÚLIK!! hogy ne másoljátok a mintát - ez a "Hasonlítás" azért van, mert akik nem kreatívan élik saját életüket -azok másoják az elődöket, vag egyéb mintát.
a Ti életetek sajátos, egyszeri, megismételhetetlen -
ha jelenlétből és feltétlen szeretetből hozzátok a döntéseket- nem fog "kisértetiesen " hasonlítani - hanek a Ti családi boldogságotok rendületlen alapja lesz.
Elöször is esküdni nem azért "szokás",hogy nagy lagzi legyen,van aki a szűk családi körös esküvőt szeretik van aki csak a 2tanúval megy,szóval szerintem nem gáz ha csak ketten +a tanúk vannak,mert ez a párról szól nem a nagy vendégseregről!Tanúk kellenek mindenképp anélkül nem adnak össze!Tanú lehet bárki akinél van érvényes igazolvány!
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!