Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Család nélkül! Így milyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Család nélkül! Így milyen esküvőt lehetne csinálni? Egyáltalán érdemes?

Figyelt kérdés

A helyzet az,hogy a párom házasodna.

Én mondjuk annyira nem szeretném ezt a dolgot,de ha ő annyira szeretné én belemennék.

Viszont nem tudom,igy,hogy nincs senkink.szüleink meghaltak,a testvérei 400 km-re laknak,de amugy sincsenek olyan viszonyban,hogy eljöjjenek.na meg hova tennénk öket éjszakára?!az én testvéreimmel sincs olyan viszonyunk sajnos.igy nincs semmilyen rokonság.hogy lehetne igy esküvőt tartani?volna értelme?csak mi vagyunk meg a gyerekeink!mégcsak tanukat se tudnánk hivni.muszáj,hogy tanukat vigyünk?hol lenne érdemes így,ilyen körülmények között?

Tippek,tanácsok?

2011. ápr. 30. 09:28
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"sok tekintetben kisértetiesen hasonlit" -írod Kérdező.

Ez RAJTATOK MÚLIK!! hogy ne másoljátok a mintát - ez a "Hasonlítás" azért van, mert akik nem kreatívan élik saját életüket -azok másoják az elődöket, vag egyéb mintát.

a Ti életetek sajátos, egyszeri, megismételhetetlen -

ha jelenlétből és feltétlen szeretetből hozzátok a döntéseket- nem fog "kisértetiesen " hasonlítani - hanek a Ti családi boldogságotok rendületlen alapja lesz.

2011. ápr. 30. 11:18
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszi a linket és a jokivánságot!
2011. ápr. 30. 11:27
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem feltétlen kell (nagy) lagzit csapni. Elég két tanú... azt biztos találtok... mondjuk a legjobb barátok. Az ilyen kicsi esküvők még meghittebbek tudnak lenni, nagyon intim, bensőséges hangulatuk van. Egyébként amit még meg lehet csinálni, hogy az esküvőre mkit meghívni, a lagzira pedig csak a legjobb barátokat. Nekem sem lesz nagy lagzim/esküvőm, ha lesz egyáltalán :D, mert nincs túl sok barátom (de aki van, az sziklaszilárd), és a családból sem vagyok a legjobb viszonyban a nagy többséggel... de lehet, nem is örülnék vmi 100fős rongyrázásnak... inkább legyen egy kellemes, családias borozgatós este :).
2011. ápr. 30. 14:01
 14/15 anonim ***** válasza:

Elöször is esküdni nem azért "szokás",hogy nagy lagzi legyen,van aki a szűk családi körös esküvőt szeretik van aki csak a 2tanúval megy,szóval szerintem nem gáz ha csak ketten +a tanúk vannak,mert ez a párról szól nem a nagy vendégseregről!Tanúk kellenek mindenképp anélkül nem adnak össze!Tanú lehet bárki akinél van érvényes igazolvány!

22/N

2011. máj. 1. 14:03
 15/15 huzit válasza:
Én mindig is olyan esküvőről álmodoztam, ahol van egy pap(vagy mi), és nem csődítünk oda... háromnál több embert. Ja és az a leszólítok valakit az utcán: ez tetszik:D
2011. máj. 10. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!