Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Család nélkül! Így milyen esküvőt lehetne csinálni? Egyáltalán érdemes?
A helyzet az,hogy a párom házasodna.
Én mondjuk annyira nem szeretném ezt a dolgot,de ha ő annyira szeretné én belemennék.
Viszont nem tudom,igy,hogy nincs senkink.szüleink meghaltak,a testvérei 400 km-re laknak,de amugy sincsenek olyan viszonyban,hogy eljöjjenek.na meg hova tennénk öket éjszakára?!az én testvéreimmel sincs olyan viszonyunk sajnos.igy nincs semmilyen rokonság.hogy lehetne igy esküvőt tartani?volna értelme?csak mi vagyunk meg a gyerekeink!mégcsak tanukat se tudnánk hivni.muszáj,hogy tanukat vigyünk?hol lenne érdemes így,ilyen körülmények között?
Tippek,tanácsok?
Barátaitok v. munkatársaitok akikkel jóban vagytok azok sincsenek?Amúgy lehet tartani,bementek a hivatalba akár a gyerekekkel,szereztek két tanut és aláírjátok a papirokat.Mondjuk én gyerekek nélkül mennék,ha mennék(ha csak ketten mentek+tanuk).
Ha mégis van 1-2 jó barát,ismerős akkor uána el lehet menni ebédelni egyet.
Huh, ez elég elképesztő. Nincs két ember, akivel jóban lennétek??
Tanúkat ad az önkormányzat, vagy az utcán leszólítotok két embert, kapnak egy-egy ötezrest, boldogan elvállalják. Én legalábbis örülnék neki :)
És egyszerűen tartsatok egy két tanús polgári esküvőt, esetleg ha a gyerekeitek nagyok már, akkor ők legyenek ott. Előnye a dolognak, hogy olcsón megúszod (a két tanús esküvő a legtöbb helyen ingyenes).
Vannak barátok,de a fele nem lehetne itt a távolság miatt stb.nem akarunk sértődést sem,csak mert valakit nem hivunk meg.nagy bulit sem tudnánk csapni,mivel a gyerekek még nem tul nagyok.a kislányunk még csak 1 éves.
köszi!
Nagyot tévedek, ha Te nem nagyon akarod ezt az esküvőt...?
(Bocs, csak annyi kifogást soroltál fel....:)))
Tanút bárhonnan le lehet akasztani, nagy buli nem kell, a kicsi lánynak kértek egy babaszéket az étteremben, és kész.
Sok boldogságot!!
ez a Ti szövetségkötésetek.
Isten áldása legyen rajta, sok boldogságot!!!!
Rómeó és Júliánál is 'csak Isten' és aki összeadta volt jelen : )))
Nothing more than feelings,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!