Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az alábbi esküvői meghívókról?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 27. 00:21
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hali!

Grafikusként leszek a kritikusod.

Első-második giccses, szvsz randa.

A 3.-nak már vmelyest jobb a mintázata, és a színe is sztem lényegesen jobb, de a helyedben -- mégha 1xű is, de -- meleg pasztellárnyalatú műnyomó kartonra nyomtatnám, vagy melegebb arany színnel és lézernyomtatóval (ha már 1xűség, uakkor nem ázik le, mint a tintasugarassal), vagy ha már nemis feketével, de mjuk egy olyan 60-80%-os szürkével le7ne. És nem ezt a mintázatot választanám, hanem vmi mást.

(Egyébként remélem, a vízjel-szöveg nem lesz rajta... mert az nagyon csúfítja az egészet.)

Én a helyedben átgondolnám ezt az arculatot, mégiscsak a ti esküvőtök...! |O.o|

2011. ápr. 27. 03:25
 12/21 anonim ***** válasza:
81%

Te grafikus,

"Első-második giccses, szvsz randa.

A 3.-nak már vmelyest jobb a mintázata,"

Érdekes, nálam mind a háromnak ugyanaz a mintázata...

szvsz.

2011. ápr. 27. 03:36
 13/21 anonim ***** válasza:

Nekem a 3. tetszik a legjobban, a többi színe szerintem kicsit komor, de maga a minta meg a betűtípus szép szerintem! Mondjuk valami esküvői jelképet is bele lehetne csempészi, pl egy összefonódott gyűrűpárt.

Sok boldogságot!

2011. ápr. 27. 05:36
 14/21 anonim ***** válasza:

Én is grafikusnak tanulok.

Első kettő ronda, a harmadik az nem olyan rossz.

2011. ápr. 27. 06:17
 15/21 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok grafikus, szerintem a harmadik a legjobb, nekem tetszenek szép és modernek.
2011. ápr. 27. 07:15
 16/21 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok grafikus és sajnos nem tetszik egyik se, de ha csak ezek közül lehetne választani akkor a 3.
2011. ápr. 27. 07:21
 17/21 anonim ***** válasza:
Bocsi de nekem se tetszik, nem látszik rajta hogy esküvői lenne, kicsit ünnepibb kéne!
2011. ápr. 27. 07:24
 18/21 anonim ***** válasza:

grafikuskáim!

Mindhárom mintázata ugyanolyan, csak a színük más, és a felirat máshol van.

Én valamilyen nagyjából szimmetrikus, virágos, íves és többszínű mintázatot választanék. Ezt is meg lehet csinálni úgy, hogy ne legyen túlmintázott vagy giccses.

2011. ápr. 27. 08:11
 19/21 anonim ***** válasza:
25%

Ez határozottan csúnya :S

Esküvői meghívónak meg igénytelen.

2011. ápr. 27. 10:47
 20/21 anonim ***** válasza:
Először is találjatok ki egy színt, ami köré az egész esküvő épül, ehhez alakítsátok a meghívót is. Maga a minta szép, de szerintem egy arany/barna színnel jobban mutatna!
2011. ápr. 27. 17:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!