Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mi a véleményetek az alábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek az alábbi esküvői meghívókról?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2011. ápr. 27. 00:21
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
84%
Számomra túl egyszerűek.
2011. ápr. 27. 00:30
 2/21 anonim ***** válasza:
84%
bééééééna...
2011. ápr. 27. 00:31
 3/21 anonim ***** válasza:
84%
nagyon gagyi, ha nem mondod, hogy eskuvoi meghivo, ra se jovook
2011. ápr. 27. 00:36
 4/21 anonim ***** válasza:
84%
Határozottan csúnyák.Keress valami szebbet,annyiféle van!
2011. ápr. 27. 00:44
 5/21 A kérdező kommentje:

Sziasztok!:)

Köszönöm az eddigi válaszokat!:)

vmi nagyon egyszerű meghívót szeretnék és ezek sztem elég egyszerűek, nincsenek túlbonyolítva:)

Miért gagyi? Nem sima papírrra lenne nyomtatva, hanem vmilyen szép kreatív papírra.

Köszönöm még1szer az eddigi válaszokat!:)

2011. ápr. 27. 00:45
 6/21 anonim ***** válasza:
hmm... nekem az utolsó mintája jönne be, de inkábbb szürkével, vagy feketével. sok sikert:)
2011. ápr. 27. 01:00
 7/21 anonim ***** válasza:
21%

az utolsó nagyon szép ! ne hallgass azokra akikazt mondják, h béna! nekünk pl nem volt sok pénzünk,ezért mi kézzel csináltuk mindet. mondjuk nálunk csak 20-an voltak. és utána mindenki meghatódott h saját kezüleg rajzoltuk,írtuk.

a sok hülye milliókat költ de minek? legyél egyedi,ne gy tucat valaki

2011. ápr. 27. 01:21
 8/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ez csak par brush... nem nagy szam, es meg csak nem is szep, egyszeru meghivobol is van szep, de ez nem az. Az a fantasztikus mittudomenmilyen 'design' felirat meg kulonosen irritalo.
2011. ápr. 27. 01:27
 9/21 anonim ***** válasza:
Az elsőnél ahol fekete ha nem írod,hogy esküvői meghívó azt hittem volna,hogy gyászértesítésnek szánja valaki..Amikor az apósom meghalt mi hasonlót küldtünk el a távoli rokonoknak,hogy értesítsük a halálról őket..Egy kicsit lehangoló ábrák..
2011. ápr. 27. 01:50
 10/21 anonim ***** válasza:

01:27 gondolom az csak vízjel most, hogy ne nyúljuk le a képeket, de nem lesz a végleges meghívón :)

Szerintem nem rosszak, a betű is csinos. Valami lágyabban virágszerű, barátságosabb ornamentet választottam volna...

Ügyes vagy! (vagy aki készítette :))

2011. ápr. 27. 03:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!