Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem féltek, hogy átvágnak? Nálatok volt ilyen?
Ezért kell az írásos szerződés.
A ruhát meg korábban el fogod úgy is hozni!
Ne parázz, minden rendben lesz!
Jól mondják szerződni kell. Nekünk olyan volt pl a zenészekkel, hogy ők x pénzért jönnek el, de ha nem jönnek el ők fizetik nekünk azt az összeget ki. Aláírták, eljöttek, semmi baj nem volt velük, megkapták a fizujukat :) Persze benne van hogy ha rajtuk kívül álló ok akkor ugye nincs mit tenni de ez a te részedről is benne van. Rengeteg ilyen alap szerződést lehet netről leszedni, ami megvéd téged a kellemetlen meglepetésektől. És ne félj felhivogatni őket, hogy ugye minden oké, jönnek, ne aznap derüljön ki hogy épp temetésen vannak vagy kórházban, vagy simán átvágtak.
És ha valami nem olyan mint ahogy TE akarod, vagy megbeszéltétek (nálunk a székszoknya volt probléma) SZÓLJ nekik! Én szóltam, hogy nem ennyit kértünk hanem 10-zel többet és más színű futó volt az asztalra rendelve. Pattogtak, hogy nem igaz ők tudják jobban, de mondtam nekik hogy az engem nem érdekel, le van írva, hozzák baromi gyorsan és cseréljék ki. Ki lett cserélve.
Ha keményebb vagy, és nem hagyod irányítani magad a szolgáltatók által nem fognak szórakozni veled.
Jaja, szerződés és nincs kis kapu!
Addig ne adj egy fillért sem, míg nem kapsz normális szerződést róla.
Mindegy, hogy fotós, videós, ruha.
Mi is így csináltuk!
Mi az étteremmel jártunk így.
Kb. 30 ezerrel több lett a számlánk, mint számoltuk (22 fős esküvőnél ez sok), majd kiderült, egész este az étterem személyzete a legdrágább feleseket iszogatta a mi számlánkra...
Volt még több egyéb nagy hiba is azzal az étteremmel, ami bosszúságot okozott nekünk, soha az életben nem fogok oda visszamenni!!
Ez Miskolcon a Halászcsárda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!