Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mit csinálhatnék esküvői...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatnék esküvői ajándékként? Valami szépet és ötleteset szeretnék kézműveskedni, ötletek? 16/L

Figyelt kérdés
2011. ápr. 25. 20:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

hát, ha tudsz kötni, akkor létezik egy tök jó kesztyű, ún. pártyű, ami az alkalomra épp megfelelő: kedves, de mégis mókás ajándék, és télen biztosan imádni fogják.

Esetleg, ha közel állnak hozzád, vannak családi fotók, akkor csinálhatsz scrapbook technikával egy albumot. A címe lehetne: Amilyennek én látlak titeket vagy hasonló.

Ha esetleg agyagozni is tudsz, akkor egy saját készítésű jin-jang fele-fele bögrét is csinálhatnál.

Remélem valamennyit tudtam segíteni!

2011. ápr. 25. 20:24
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Készítenék egy albumot, emlékkönyv-szerűséget, amelybe szép idézeteket másolnék a szerelemről, a hűségről, az Életről, a megbocsátásról, a családról. Sok-sok bölcsességre van szükség a hétköznapokon, s bölcs gondolatokat olvasgatni ha kátyúba kerülünk - lélekmentő lehet.Aztán az üres lapokra már ők gyűjthetnének újabbakat.
2011. ápr. 25. 20:27
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg,ha tudsz keresztszemesezni,akkor a pár nevével vagy monogrammjával elátott kis képet,vagy gyűrűpárnát is készíthetsz(galambokkal,szívekkel,stb..)
2011. ápr. 25. 20:28
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az ötleteket!! Mind nagyon tetszik, de tényleg :D mostmár csak ki kell választanom melyik legyen :) esetleg még az jutott eszembe hogy egy nagy fehér gyertyára ráírnám a nevüket ezüsttel és még szépen kidíszíteném, esetleg ez is jó lenne?
2011. ápr. 25. 20:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Talán ilyen alkalomra elfogadható a gyertya - de később már ciki.Nekem van itthon legalább 30 gyertya, mind ajándék, üvegben, cserépben, fémben....10 napos áramszünetet is át lehetne velük vészelni, törölgetni róluk a port. Most megdühödtem: egy dobozba összecsomagoltam őket, le a pincébe! S egyenként felhozom, s elégetem. Némelyik illatos is, ilyenkor a párom "kereszthuzatot" csinál, mert utálja az ilyen szagos kütyüket. Szóval gyertya, mint ajándék - idővel terhessé válik.

De ez különleges alkalom, tehát mehet:)

2011. ápr. 25. 21:03
 6/8 anonim ***** válasza:
2011. ápr. 25. 22:24
 7/8 anonim ***** válasza:
A gyertya szerintem is jó.Én például a saját esküvőmre csináltam asztaldíszként,minden asztalra,esküvős szalvétával díszített gyertyákat.Annyira tetszett mindenkinek,hogy nem akarták meggyújtani,hogy hazavihessék:)
2011. ápr. 26. 10:44
 8/8 anonim ***** válasza:
46%
lepd meg őket egy szép kombájnnal
2011. máj. 9. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!