Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Két tanú + szülők, hogy lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Két tanú + szülők, hogy lehet megoldani, hogy tényleg csak ők legyenek?

Figyelt kérdés

Nekem kifejezetten nagy családom van, a páromnak közepes. A mi családunkban szokás nagy összejöveteleket tartani az ilyen eseményekkor, mindenki jön, mindenkit hívnak, mindenki segít, örül stb. Épp ezért eleve elég nehezen barátkoztam meg azzal a gondolattal, hogy már pedig mi nem tudunk nagy esküvőt tartani. Sőt igazából kicsit sem. Egyszerűen a nagyon SZŰK család, akik nagyon közel állnak hozzánk lenne minimum 23 ember. Na most akkor nekik kaja, meg akkor már ruha is kellene meg torta stb. Egyszerűen nincs rá sehogy sem.

Ezért eldöntöttük, hogy jó akkor lesz két tanús esküvő, szülőkkel és kész. Viszont. A párom családja helybeli. És ha a szülők jönnek, jön a tesója aki persze hozza a pasiját, akkor jön a nagymama is, mert hát ott lakik a velük, még jó hogy jön. Meg másik is, mert az meg két utcával arrébb lakik, meg akkor már jön a keresztanyja meg a unokatesója mert azok is két utcányira laknak és a szülei úgyis összecsődítenek mindenkit, hogy na gyeretek megyünk esküvő van.

Nekem meg senkim? Akkor már egyből úgy vagyok vele, hogy na és akkor az enyémek miért maradnak ki?

Hogy lehet meg mondani nekik, hogy ez így fair, eldöntöttük, hogy nincs pénz nagy családra és akkor SZÜLŐK és csók? Vagy nyeljem be, hogy az ő famíliája összetrombitál mindenkit, nekem meg csak anyámék jönnek, mert "nincs pénz" alapon nem hívtunk vendégeket, ahhoz képest meg neki ott lesz egy csomó mindenki?

2011. ápr. 19. 00:14
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem is jó ötlet, hogy csak esküvő legyen, lagzi ne. Esetleg a családtagok összefoghatnának és sütnének egy kis sütit, csinálnátok szendvicseket, vesztek üdítőt, esetleg valami kis alkoholos cuccot, nem kell hogy folyjon a pia. Hogy meg lehessen kínálni azért a vendégeket a szertartás után.
2011. ápr. 19. 01:21
 12/18 anonim ***** válasza:
69%
Azért egy kerti party-t csak össze tudtok dobni, egy bográcsgulyással? Nem?
2011. ápr. 19. 05:42
 13/18 anonim válasza:
54%
Nálunk úgy volt, hogy a ceremóniára meghívtuk a barátokat, a családot, utána elmentünk egy étterembe ebédelni, 12-en voltunk ott már csak. Így kb. 50e-ből kijött. Szülők, testvérek, testvérek gyermekei voltak csak, senki más, és nem volt belőle sértődés. De tényleg meg lehet oldani egy bográcsozással, vagy csak egy kis összejövetelre otthon, ahol van egy kis sütemény, üdítő stb. Egy pár órát ott vannak, beszélgettek, nem muszáj hajnalig tartó bulit rendezni.
2011. ápr. 19. 07:19
 14/18 anonim ***** válasza:
Egyszerüen ELÖSZÖR menjetek el az anyakönyvvezetöhöz a két tanuval, és UTÁNA jelentsétek be, hogy megvolt az esküvö.
2011. ápr. 19. 08:19
 15/18 anonim ***** válasza:
76%

Nekünk péntek délelőtt volt az esküvőnk. :)

Csütörtök délután munkaidő előtt felhívtuk az illetékeseket, hogy másnapra vegyenek ki szabit mert fontos. Aztán péntek reggel mondtuk, hogy jöjjenek szép ruhába, meglepetés lesz.

Azt hitték a babával van valami (már akkor másfél éves volt a kicsi)

A férjem családja baromi nagy, ott a szűk banda is vagy 50 fő. No hát ott egyesek baromira berágtak, mert koszorúslány akart lenni, meg mulatni akart - persze hogy férfi - stb stb stb. Vagy megbékélnek, vagy nem, minket különösebben nem érdekel.

Annyi eszük lehetne, hogy mi is lakást vettünk, ott volt a baba eleve nem tartunk nagy banzájt mulatozással. Próbáld ki, hátha az utolsó pillanatban történő szólás beválik.

2011. ápr. 19. 08:23
 16/18 anonim ***** válasza:
munkaidő vége előtt :)
2011. ápr. 19. 08:25
 17/18 anonim ***** válasza:
76%

nem olvastam végig a többi választ, lehet, már tanácsolták mások, de:

jelentkezzetek be az anyakönyvvezetőhöz, egy rövid, de szép szertartásra, ehhez kell egy pezsgő meg egy virág,nem is kell csokor, lehet akár orgona is, tulipán, amit szeretsz. aztán ha eljön a nagy nap, öltöztessétek fel a szülőket, tanúkat, vigyétek el a hivatalba, házasodjatok össze, koccintsatok, és mindenki mehet a dolgára. szóval az lenne a lényeg, hogy NE tudjanak róla előre, hanem amolyan meglepiként.

remélem segítettem:)

majd írj:)

2011. ápr. 19. 09:09
 18/18 anonim ***** válasza:

az a baj, h manapság sokak szerint az esküvő a buliról szól, nem pedig arról az ígéretről, esküről, amit egymásnak tesztek.

a kerti buli lenne a legjobb ötlet, és ha nem érzed nagy bunkóságnak, akkor kérd meg a rokonokat, hogy hozzanak némi kaját és piát.

régen a falusi lagzik is így néztek ki.

2011. ápr. 19. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!