Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Férjhez mehetek 18 év alatt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férjhez mehetek 18 év alatt? Anyám egyre elviselhetetlenebbé teszi az életem, szét akarja rombolni az 5 éves kapcsolatom.

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, és 5 éve vagyok együtt a párommal, aki 21 éves, nagyon szeretjük egymást, de a szüleim tiltják a kapcsolatunkat mert " nem ilyen jövőt képzeltem el neked " ... Megérteném, ha a barátom egy maffiózó, vagy bűnöző lenne, de még csak nem is kisebbségi, sőt dolgozik rendesen, saját cége van ( családi vállalkozás ) és emellett nem dohányzik, nem iszik, nem agresszív és semmi... Mindent megkapok tőle, amit csak szeretnék és nála jobbat el sem tudnék képzelni.

Eddig elvoltam anyámmal, úgy hogy nem nagyon szívlelte a kapcsoltunkat, de most már addig fajult a dolog, hogy nem jöhet ide a barátom és én sem mehetek hozzájuk, mert szerinte nem egészséges, hogy még mindig a szüleivel él, és egyáltalán nem egészséges az életfelfogása.

( Ezt azzal magyarázta anyám, hogy azért mert nincs saját háza és a családi vállalkozásban dolgozik.... )

A barátom viszont nem is akar saját házat addig, ameddig meg nem teremtette a megfelelő anyagi hátteret, mert nem szeretne hitelt felvenni. Nekem ezzel semmi bajom, de anyám már kibírhatatlan.

Egyetlen megoldás lenne, ha összeházasodnánk, amit ugyan jövő ilyenkorra terveztünk, de most már nem bírom ezt és nem szeretném elveszíteni a páromat.

Az Ő szülei normálisak, szeretnek engem és mindenben segítenek, mondták már, hogy költözzem oda, de ezt az én anyám nem támogatja így. És amúgy sem szeretnék a nyakukon lenni.

Szerintetek mit kellene tennem? Mi lenne ilyenkor a járható út?

Házasodhatok szülői engedély nélkül 18 év alatt?

2011. ápr. 12. 22:16
1 2 3 4
 11/31 anonim válasza:
100%
keressetek egy ügyvédet, ő megírja a gyámhivatali kérelmet úgy, hogy nem dobják vissza. Ha egyébként 18 év alatt házasodsz, a házassággal nagykorúvá válsz.
2011. ápr. 12. 22:54
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem mindenre az esküvő a jó megoldás,de sajnos sok lány ilyenkor lép csöbörből vödörbe.
2011. ápr. 12. 22:58
 13/31 anonim ***** válasza:
16%
Költözni viszont költözhetsz a te korodban.
2011. ápr. 12. 23:02
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld el kedves kérdező a következő helyzetet: senki se akarja megkeseríteni az életeteket, senki se akar beleszólni a kapcsolatotokba, szüleid nagyon kedvelik a barátodat, nincs okod elmenekülni otthonról. És a barátod váratlanul megkéri a kezedet.

Igent mondanál neki ilyen fiatalon akkor is ha nem kellene elmenekülnöd otthonról? Csak őszintén!

Ha igen, akkor sok boldogságot!

De ha nem: akkor bizony keserű jövő előtt állsz.

2011. ápr. 12. 23:10
 15/31 A kérdező kommentje:

Igent mondanék neki, mert hihetetlenül szeretem és a lehető legjobb a kapcsolatunk :)

Köszönöm a válaszokat!

2011. ápr. 12. 23:19
 16/31 anonim válasza:
79%
mint már mondták a gyámhatóság engedélyével: igen :)
2011. ápr. 12. 23:21
 17/31 anonim ***** válasza:
89%
12 évesen jöttél össze vele? Azta... Nem vagyok valami maradi ember, de ez még nekem is durva.
2011. ápr. 12. 23:22
 18/31 anonim ***** válasza:
83%

nekem csak ott akadt meg a szemem, hogy 12-13 éves korod óta van barátod. gondolom a szüleid azóta nem heverték ki, hogy amikor még a barátnőiddel kellett volna bringázni és társasozni, te már a fiúk után szaladgáltál...

amúgy meg tök buli ennyi idősen házasodni, de ettől függetlenül eltartott leszel, ha csak nem az az életcélod, hogy a tescoban legyél pénztáros. mert egy érettségivel nem nagyon lesznek perspektíváid.

2011. ápr. 12. 23:24
 19/31 anonim ***** válasza:
8%
Miért ne lehetne 13 évesnek barátja nem a középkorban vagyunk már ,igaz én ennyi idősen még babáztam otthon ,de ismerek olyan lányt aki 11 évesen már túl volt a szexen is...
2011. ápr. 12. 23:30
 20/31 A kérdező kommentje:

egy hónappal a 13 betöltése előtt jöttem vele össze, és 15 éves koromig nem is volt szex. Sosem voltunk felelőtlenek, mindig védekezünk, és Ő is mindig figyelt rám.

Nem értem, hogy miért ne lehettünk volna együtt ennyi idősen, ez szerelem volt ( és még most is az ) nem a testiség volt az első :)

Ebben az évben érettségizem és jelenleg is dolgozom, havi 120/E körül keresek és mellesleg apukám külföldön dolgozik, és nem keres rosszul, Ő pedig támogat engem.

Anyámnak azért ilyen nagy a szája, mert egyedül van velem itthon, apám csak 2-3 havonta jön haza a munkájából kifolyólag ( nem váltak el, együtt élnek van egy 3 éves testvérem is )

Tehát semmi akadálya igazából, anyámon kívül.

Igazából a véleményetekre lennék kíváncsi, esetleg ötletekre.

Most nem a házasság a legfőbb célom, csak kíváncsi voltam, megtehetem-e egyáltalán..

2011. ápr. 12. 23:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!