Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szép ez a ruha?
Figyelt kérdés
1-től 10-ig léccí és azt is,hogy miért...
Tudom,hogy nem a legújabb model,de nagyon megfogott.
2011. ápr. 8. 19:03
11/27 anonim válasza:
Gyönyörű ruha, ha ilyen vékony a derekad, mint a modellnek, nyugodtan viselheted.
12/27 anonim válasza:
8-as. Nem az uszály miatt, mert azt gondolom fel lehet csatolni. Engem a vállrésze zavarna, félnék, hogy folyton lecsúszna. De egyébként gyönyörű.
13/27 A kérdező kommentje:
19:17-es a másodikon én is gondolkodtam :P
A derekammal nincs baj,mert az tényleg vékony,csak a csípőm széles kicsit,de azt úgyis eltakarná a ruha,nem?
2011. ápr. 8. 19:21
14/27 anonim válasza:
19:17-es vagyok. Szerintem ezek a ruhák pont hogy előnyösek azoknak, akiknek vékony derekuk, kicsit szélesebb csípőjük van, mert azt szépen eltakarja a ruha.
15/27 anonim válasza:
csillagos 10-es :-) Gyönyörű :-)
16/27 anonim válasza:
10-es, gyönyörű! Ha tényleg szép vékony a derekad, csodás leszel benne!
17/27 anonim válasza:
nekem nem az esetem. A vállrésze se tetszik, meg úgy egészben, én a kevésbé nagy ruhákért vagyok oda. 10/4et adnék neki, de ez csak az én véleményem, ha neked tetszik, akkor naná h ezt vedd :)
19/27 anonim válasza:
nekem nem túlzottan tetszik.
[link] de ez nagyon!:)
20/27 anonim válasza:
Jaj, ezt a ruhat nezte ki a baratnom csak "elvesztettuk", de jo, hogy betetted. :) Egyebkent abszolut 10-es, sok boldogsagot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!