Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gáz az, ha két tanuló házasodi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz az, ha két tanuló házasodik össze? Részletesen?

Figyelt kérdés

szóval mindketten 20 évesek vagyunk, jövőre végzünk a sulival (én egyetem, ő felsőfokú szakképzés)

pénz meglenne rá, el is tudnánk utána költözni

az a baja (páromnak), hogy még tanulunk...szerintetek?

mert jövőre meg simán benne lenne, csak idén nem (kb. 6 hónap van a két időpont közt...)

gáz ez, vagy ciki??mert nagyon nem értem:S :(

én vagyon a lány

2011. márc. 26. 20:03
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Szerintem is várjátok ki ezt a hat hónapot. Még egy kicsi idő nem hiszem, hogy fog változtatni a kapcsolatotokon.
2011. márc. 30. 22:31
 22/30 Horkýže Slíže ***** válasza:
en nem csak par honapot varnak a helyedbe ezzel az eskuvovel.teljesen meg ertem a baratod hogy nem akar elvenni 2 es fel ev utan foleg 20 evesen.....
2011. márc. 31. 02:30
 23/30 anonim ***** válasza:
2,5 év?:D Az lófütty:) Én 8 éve voltam együtt a párommal, mikor megkérte a kezem, 9, mikor összeházasodtunk. Se neki nem volt jó korábban, se nekem (ő dolgozott, én meg egyetemre jártam(orvosi)) Nem kell ezt elkapkodni:)
2011. márc. 31. 07:11
 24/30 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is egy 20 éves lány vagyok,mi a párommal még külön élünk,de 4,6 éve vagyunk együtt.kitartunk egymást mellett jóban-rosszban és a szerelem még mindig lángol...sőt..Sokkal több annál.Biztos érzed már te is a párod iránt.Bevallom,az éjszaka estünk át egy nagy dolgon,ki tudja.hogy valóban össze is jött.:$

Érted mire gondolok...Mind a ketten nagyon nagyon szeretnénk már. Mi nyárra tervezzük a házasságot,de 2 hónap múlva vizsgázunk mind a ketten,én OKJ képzést teszek le ő meg Technikumot.Szeretnénk mi is elköltözni külön..kölcsönt szeretnénk fel venni vagy albérlet,az utóbbival csak az a baj,hogy pénz kidobás vmilyen szinten.. :(

Személy szerint engem is érint ez a diák házasság,nem tartom egyáltalán korainak és "gáznak",sőt...Az ő szülei 3 nap ismeretség után költöztek össze és utána házasodtak majd jött a párom.. :) És azóta eltelt 21 év.. :) És nagyon jól meg vannak a szülei,és mi is !

Szóval leányzó,Hajrá! :)

Ha nem akartok nagy felhajtást(különösen,hogy ne stresszeljétek magatokat..)akkor csak polgári..Bár ez csak az én véleményem :)

Mi még nem vagyunk megkeresztelkedve,de ami késik nem múlik... :) Templomit később tartjuk.

Sok sikert !

Andi 20

2011. márc. 31. 08:19
 25/30 anonim válasza:
A mai világban egyáltalán nem kell elsietni. Én 28 éves vagyok, 10 éve vagyunk együtt a párommal, van egy 2 éves kisfiúnk, és nagyon boldogok vagyunk még mindig, de még nem vagyunk házasok. Egy hónap múlva lesz az esküvőnk. A kapcsolatotok hidd el, változni fog mikor mindketten dolgoztok, és saját háztartást kell ellátni. Én még várnék vele a helyetekben.
2011. márc. 31. 09:54
 26/30 anonim válasza:
Ha mindketten akarjátok a dolgot/házasság/,az jó dolog.De nem hiszem,hogy jó ötlet azért összeházasodni,mert az egyik kierőszakolja a döntést.Szép dolog,ha fiatalon már ilyen komoly dolgok foglalkoztatnak,de sztem várd meg,míg a fiú felteszi a kérdést...Ha erőszakoskodsz,nem biztos,hogy jól jársz.(ezzel lehet csak azt éred el,hogy elfut...)
2011. márc. 31. 10:49
 27/30 anonim ***** válasza:
Egy fiú totál éretlen 20 évesen. A lány is, de egy fiú pláne. Persze tudom hogy erre is meg van a válaszod, hogy a te párod nem ilyen. Csak hogy nagyon keveset éltetek még ahhoz, hogy érett döntést hozzatok. Te is másképp fogod látni 10 év múlva, de a tanulópénzt úgy látszik mindenképpen ki akarod fizetni. Én nem tartom helyesnek ezt a korai házasságot. Ráértek 25 éves korotok körül összeházasodni, mire benő a fejetek lágya. Főleg ha a párod nem akarja most, ráerőltetni, pláne úgy, hogy zagyválsz arról össze-vissza, hogy miért is nem akarja...éretlenség. Emiatt is nagy a válási statisztika, mert 20 évesen rohannak a papírért az emberek. Tapasztalat, nem a levegőbe beszélek. És az is érdekes, hogy úgy beszélsz az esküvő szervezésről, mint egy nyűgről. A dédid inkább annak örül, ha boldog vagy, minthogy elsietsz valamit aminek nem lesz jó vége később. Szerintem ez egyáltalán nem indok. Sokat beszéltem, tán most lenézed ezeket a dolgokat, de pár év múlva már te is tudod, miért mondtam. Nekem két fiam van, de nem örülnék, ha bármelyik megházasodna 30 éves kora alatt.
2011. márc. 31. 11:02
 28/30 A kérdező kommentje:

Andi! köszi, az egyetértést, remélem minden összejön, amit terveztek:)

a többieknek. lehet, én is azt mondanám másnak, hogy korai. párom is akarja, csak előbb be akarja fejezni a sulit. ha sikerül kimennünk angliába, mindenképp előtte akarjuk MINDKETTEN. több jogunk is lenne, meg egyébként is. az oké, megértem, ha valaki évekkel akarja később mert így, mert úgy, bármi. a fél éves idő viszont nem olyan reális...na mindegy, az már eldőlt, tutira jövő májusban lesz, de akkor is 21 évesek leszünk.

egy másik válaszolónak. én úgy tutira nem vállalnék gyereket, ha nem vagyunk házasok. lehet régimódi, de én így gondolom

2011. márc. 31. 12:41
 29/30 anonim ***** válasza:
Hát kérdező, amit írtál valamelyik válaszolónak... Én sokkal kevésbé mennék hozzá 20 évesen 2,5 év járás után valakihez, minthogy gyereket vállaljak egy biztos kapcsolatban. Három éve vagyok együtt a barátommal, de még eszem ágában sincs hozzámenni, bőven ráér ez akkor is, ha 3-4 év múlva is együtt leszünk, és jól érzem magam. Én nem sietném el a helyedben, de te tudod. Én 19 vagyok, szóval nem sokkal fiatalabb, mint te.
2011. márc. 31. 16:54
 30/30 anonim ***** válasza:

Mi 8 éve vagyunk együtt, 22 éves vagyok, Ő 26.

Van egy másfél éves gyerekünk is.

De Ő még így sem akar esküvőt, kijelentette, úgyhogy mind1, hogy én mit akarok, ez van...:-D

2011. márc. 31. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!