Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz az, ha két tanuló házasodik össze? Részletesen?
szóval mindketten 20 évesek vagyunk, jövőre végzünk a sulival (én egyetem, ő felsőfokú szakképzés)
pénz meglenne rá, el is tudnánk utána költözni
az a baja (páromnak), hogy még tanulunk...szerintetek?
mert jövőre meg simán benne lenne, csak idén nem (kb. 6 hónap van a két időpont közt...)
gáz ez, vagy ciki??mert nagyon nem értem:S :(
én vagyon a lány
nem vagyok bizonytalan.
nagyon bennem van az, hogy mindenki ott lehessen. van egy 92 éves dédim, akit nagyon szeretek és szeretném, hogy ott lehessen...pl....és részéről mondjuk nem mindegy az az 1-2 év...
Szia én megértelek:D
Mi hasonlóan leszünk...én jövőre végzek, a páromnak még van utána 3 év plusz a rezidens képzés...szóval ő még sulis lesz én meg már nem...
De azért 30 éves korunkig csak nem várhatunk az esküvővel...majd megoldjuk a pénz dolgát is valahogy.
Mondjuk mi most 3,5 éve vagyunk együtt, plusz laktunk már együtt...és jövőre tervezzük az eljegyzést:)
Sok boldogságot!
Ne haragudj de egy 20 eves ferfi meg nincs keszen arra hogy hazasodjon. (mellesleg egy no sem.) Te tudtad hogy 24 eves korig meg novekedik az ember? Az agy akkorra fejezi be a fejlodeset. Hova sietsz? En is ferjhez mentem koran - 22 voltam es visszagondolva meg csak gyerek voltam akkor. Meg sajat gyereket se akartam olyan fiatalon. Foleg nem azzal akivel voltam mert masfel evvel az eskuvo utan megvert miutan kivandorltunk. Ki gondolta volna hogy az a csondes erzekeny lelki ember stress alatt ilyet is megtesz? A kivandorlas stress. Ha azt hiszed hogy utazgatni fogsz Angliabol, hat jo szerencset hozza. Hacsak nem nyertel a lotton vagy valami ilyesmi, mert az nem lesz olcso mulatsag kikoltozni Angliaba.
Ne haragudj de amit tervezel azt en mar megcsinaltam. Tanulj mas karabol. Van meg idod ferhez menni. O egyertelmuen nem akar most, akkor minek eroltetni? Kesobb meg azt fogod hallgatni hogy te eroszakoltad ki. Voltam, csinaltam, ez amit leirtal nekem nem uj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!