Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Gáz az, ha két tanuló házasodi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz az, ha két tanuló házasodik össze? Részletesen?

Figyelt kérdés

szóval mindketten 20 évesek vagyunk, jövőre végzünk a sulival (én egyetem, ő felsőfokú szakképzés)

pénz meglenne rá, el is tudnánk utána költözni

az a baja (páromnak), hogy még tanulunk...szerintetek?

mert jövőre meg simán benne lenne, csak idén nem (kb. 6 hónap van a két időpont közt...)

gáz ez, vagy ciki??mert nagyon nem értem:S :(

én vagyon a lány

2011. márc. 26. 20:03
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
83%
Nem gáz,de megértem a párod.Nem kell sietettni.
2011. márc. 26. 20:08
 2/30 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem nem ciki, csak meg akarja várni, amíg az iskolát leteszi, hogy egy gonddal kevesebb legyen és idegeskedés/stressz nélkül tudjon feleségül venni!Ne aggódj!
2011. márc. 26. 20:09
 3/30 anonim ***** válasza:
84%
Bőven ráértek még szerintem.
2011. márc. 26. 20:11
 4/30 anonim ***** válasza:
80%
Nem gáz, de érdekes. Ha fenn tudjátok magatokat tartani, akkor nyugodtan, de úgy hogy a szülők pénzéből éldegélnétek, már gáz lenne. De ne erőltesd, ha még barátod várni akar, nem nagy ügy az a fél év. sok boldogságot Nektek!
2011. márc. 26. 20:11
 5/30 anonim ***** válasza:
75%
Fura, amikor házasok külön élnek.
2011. márc. 26. 20:13
 6/30 A kérdező kommentje:

szülőktől külön.

most nálunk lakunk. de szeretnénk külön költözni.

ez a dolog meg a másik baja:

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__9..

nem az, hogy siettetem, csak én már nagyon szeretném (különböző okok miatt), de ezt Ő nem érti meg, vagy ha megérti, nem érdekli, vagy nem tudom...de az biztos, h Ő is akarja

meg ha minden úgy jön össze, jövőre kimennénk angliába, onnan nem szeretnék hazajárogatni esküvőt szervezni

hogy nyugodtan tudjon tanulni....igazából hetente egy napot van suliban, többin dolgozik, rendes munkaidőben. ha végez a sulival ugyan ez lesz, csak hétfőn is dolgozni megy

én viszont egyetemre járok, nekem jövő májusban van az uccsó vizsgaidőszakom, utána gyakorlatra kell mennem, majd diplomázni (ha itthon maradunk), akkor meg csak nyűg lenne a nyakamon az esküvőszervezés...a sulis dolgaimmal kb. 2013 tavaszára végzek, az viszont nagyon messze van, szeretnék fiatal anyuka is lenni....

2011. márc. 26. 20:20
 7/30 anonim ***** válasza:
80%
Nem egészen értelek. Ha jövőre akartok Angliába menni,akkor hogyan diplomázol majd itthon? Kint aligha tudod befejezni az egyetemet.
2011. márc. 26. 20:29
 8/30 A kérdező kommentje:

utolsó! ezt írtam:

majd diplomázni (ha itthon maradunk),

2011. márc. 26. 20:31
 9/30 anonim ***** válasza:
50%
Nem kell elsietni. Utána meg a válás. Hagyd, hogy kiforrja magát a kapcsolat. Egy kis nélkülözés, harc, kell az élethez, meg kell szenvedni a dolgokért, mert mindennek ára van.
2011. márc. 26. 22:11
 10/30 A kérdező kommentje:
2,5 éve leszünk együtt, szerintem nem korai:)
2011. márc. 26. 22:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!