Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz az, ha két tanuló házasodik össze? Részletesen?
szóval mindketten 20 évesek vagyunk, jövőre végzünk a sulival (én egyetem, ő felsőfokú szakképzés)
pénz meglenne rá, el is tudnánk utána költözni
az a baja (páromnak), hogy még tanulunk...szerintetek?
mert jövőre meg simán benne lenne, csak idén nem (kb. 6 hónap van a két időpont közt...)
gáz ez, vagy ciki??mert nagyon nem értem:S :(
én vagyon a lány
szülőktől külön.
most nálunk lakunk. de szeretnénk külön költözni.
ez a dolog meg a másik baja:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__eskuvo__9..
nem az, hogy siettetem, csak én már nagyon szeretném (különböző okok miatt), de ezt Ő nem érti meg, vagy ha megérti, nem érdekli, vagy nem tudom...de az biztos, h Ő is akarja
meg ha minden úgy jön össze, jövőre kimennénk angliába, onnan nem szeretnék hazajárogatni esküvőt szervezni
hogy nyugodtan tudjon tanulni....igazából hetente egy napot van suliban, többin dolgozik, rendes munkaidőben. ha végez a sulival ugyan ez lesz, csak hétfőn is dolgozni megy
én viszont egyetemre járok, nekem jövő májusban van az uccsó vizsgaidőszakom, utána gyakorlatra kell mennem, majd diplomázni (ha itthon maradunk), akkor meg csak nyűg lenne a nyakamon az esküvőszervezés...a sulis dolgaimmal kb. 2013 tavaszára végzek, az viszont nagyon messze van, szeretnék fiatal anyuka is lenni....
utolsó! ezt írtam:
majd diplomázni (ha itthon maradunk),
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!