Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha csak polgári esküvőm lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha csak polgári esküvőm lesz meg fognak szólni az emberek egy ilyen ruháért? Belinkelem!

Figyelt kérdés

Eredetileg lett volna templomi is, ezért egy szép habos ruhát választottam aminek uszálya is van, de nem nagy uszályról van szó! Sajnos a templomi elmarad, de a ruhát már lefoglaltam, nem tudom visszamondani, igaz nem is nagyon szeretném! Mégis érdekel, hogy ilyet nem illik sima polgárira?

[link]

2009. febr. 25. 07:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
35%

Szerintem bíráljátok felül magatokat, mert ez a megoldás abszolute nem kersztyéni, nyilván, ha ilyen döntést tudtatok hozni, nem vagytok sem igazi reformátusok,sem igazi katólikusok, sem igazi keresztyének. Ne ezt a pogány megoldást válasszátok, mert ez egyik félnek sem tetsző, és főleg nem keresztyéni!

Ettől rosszabb megoldás nincs. Nem a külsőség a fontos!

2009. febr. 25. 12:54
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

A te esküvőd, olyan ruhát veszel fel, ami tetszik.

Azért ne vegyél fel ilyen gyönyörű ruhát mert "csak" polgári esküvőd lesz? Ugyan már! Gyönyörű leszel és ha megszólnak, akkor az max. azért lesz, mert nem mész templomba (lásd előző válaszoló). De könyörgöm! Ez mindenkinek a saját döntése, hogy bemegy-e a templomba vagy sem.

Mivel írtad, hogy sajnálod, hogy nem lesz egyházi szertartásod, én hallottam olyan esküvőről, ahol a református templomban egy református és egy katolikus pap adta össze a két párt. Érdemes utánanézned, hátha nálatok is van ilyenre lehetőség és akkor mindenki megnyugszik.

Sok boldogságot!

2009. febr. 25. 13:16
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó válaszolónak mondanám, hogy ez még mindig jobb, mintha megjátszanák, hogy vallásosak. Én hithű katolikusként nem akarok már több színlelőt látni a templomban...van belőlük éppen elég! A vallás egyébként is mindenkinek a magánügye. Csak azért, mert én vallásos vagyok, nem szólok le másokat, akik nem azok - ettől még lehetnek jó emberek.
2009. febr. 25. 13:17
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
12:54-esre gondoltam, csak közben jött egy másik válasz.
2009. febr. 25. 13:17
 15/22 anonim ***** válasza:
100%
Ó Istenem!Mert a mai világban szerinted van jelentősége az Isten színe előtt házasodni?Keresztényi, vagy sem , nézz már utána, hogy minden 2. templomi esküvő is pár éven belül válással végződik.Pedig de ígérték akkor ott az Isten előtt katolikusok reformátusok, hogy holtomiglan holtodiglan-betegségben bajban, meg , hogy megbecsülik a másikat és kitartanak mellette, míg a halál el nem választ.Aztán nem a halál, hanem egy 3. választja el őket.Sajna ez már manapság csak így megy.Félre ne érts, nekem volt templomi esküvőm, katolikus vagyok.Nem voltam egy nagy templomba járó, a férjem viszont ministrált is, mégis ő volt az aki kifele tekingetett a házasságunkból.Szerinted kik az igaz keresztények???
2009. febr. 25. 13:31
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez az álmaid ruhája akkor ne érdekeljen ki mit mond.Gyönyörü leszel.Gratulálok
2009. febr. 25. 13:32
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
A baráti körünkben is volt ilyen katolikus-református esküvö és mind a két templomban megesküdtek mivel ott se tudtak a szülök kieggyezni.Ez a ti döntésetek nem senki másé.Sok boldogságot
2009. febr. 25. 13:37
 18/22 anonim válasza:
87%
12.54 es válaszóló!FIGYELJ ŐSZINTÉN SAJNÁLLAK SZAR LEHET NEKED:)99KÉRDEZŐ SZÉP LESZEL BIZTI:)
2009. febr. 25. 16:33
 19/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok kedves választ!

A ruha kölcsönzési díja egyébként 130 ezer forint! Álmaim ruhája, de minden máson spórolunk!

A párommal nem vagyunk templomba járók, de a 2 család kétfelé szakadt, párom szülei katolikusok az én szüleim reformátusok, ment a vita egy darabig közöttük, végül úgy döntöttünk a párommal, hogy így nem esküszünk templomba, jó nekünk a polgári is...

2009. febr. 26. 10:26
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Őszintén? Megpukkadnának az irigységtől! Ahogy most én is teszem!

Én két ruhában esküdtem. Egy kisebb kávészínű, de azért abroncsos;) volt a polgárin és egy bazi nagy fodros, gyöngyös, uszályos stb a templomben. Hát azóta is emlegetik!!!

Én ki nem hagynám a helyedben!!!

2009. febr. 26. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!