Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csak polgári esküvőm lesz meg fognak szólni az
emberek egy ilyen ruháért? Belinkelem!
Figyelt kérdés
Eredetileg lett volna templomi is, ezért egy szép habos ruhát választottam aminek uszálya is van, de nem nagy uszályról van szó! Sajnos a templomi elmarad, de a ruhát már lefoglaltam, nem tudom visszamondani, igaz nem is nagyon szeretném! Mégis érdekel, hogy ilyet nem illik sima polgárira?
Gyönyörű ez a ruha, én ki nem hagynám :) Amúgy meg ma már polgári esküvőre is sokan mennek habos-babos ruhában. Gondolj bele, akik nem vallásosak, azoknak akkor nem is lehetne fényes nagy esküvőjük? Voltam én már olyan polgári esküvőn, ahol a menyasszony ilyesmi ruhában volt, nem szólt senki semmit.
2009. febr. 25. 07:58
2/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2009. febr. 25. 08:00
3/22 anonim válasza:
Gyönyürű leszel benne, nagyon szép ruha! :) Egyetértek az előttem hozzászólóval, nem is ismétlem önmagamat! Sok boldogságot kívánok nektek!
2009. febr. 25. 08:02
4/22 anonim válasza:
A ruha gyönyörű és te is az leszel benne!
Ne foglalkozz azzal, ki mit szól! Érezd jól magad, hiszen ez a te napod lesz!
Sok boldogságot!
2009. febr. 25. 08:32
5/22 anonim válasza:
Nagyon szép.A menyasszony csak ilyesmi fehér ruciban menyasszony,akkor is ha nincs templomi esküvő.Akkor lenne ez gáz, ha mondjuk 2.-3. házasságkötéseden hordanál ilyet.Az életben egyszer minden nőnek fel kell vennie ilyen rucit.De szerintem csak egyszer.Ha nem úgy alakul az élete következőnek menjen kosztümben a gyerekei kíséretében.Ez az én véleményem.
2009. febr. 25. 08:36
6/22 anonim válasza:
És végül miért marad el a templomi?
2009. febr. 25. 08:37
7/22 A kérdező kommentje:
Családi nézeteltérések voltak ez ügyben, azért marad el...
Katolikus vagy református, ezen ment a vita, mi meg úgy döntöttünk a párommal, hogy akkor egyik se...
Köszi a válaszokat!
2009. febr. 25. 08:39
8/22 anonim válasza:
Nagyon szép ruha, és mivel a Te napod igenis azt vedd fel, amiben a legszebbnek érzed magad! A menyasszonyi ruhát nem a templom miatt vesszük fel. Boldog készülődést! Hányan lesztek? Lagzi lesz?
2009. febr. 25. 09:08
9/22 anonim válasza:
Szia ! Ez a ruha ALOMSZEP ! Buta lennel , ha kihagynad ! Amugy meg , esetleg aki leszolja majd , azt csak az irigyseg mondatja vele! VEDD FEL ! ;)
Bar en nem hazasodom , de biztosan hasonlo stilusut valasztottam volna , nagyon jo izlesed van !!!
Mennyibe kerul egy ilyen ruha kikolcsonzese ?
2009. febr. 25. 09:18
10/22 anonim válasza:
Szerintem ez a ruha nagyon szép! És senki sem mondhatja meg, hogy miben esküdj. Nem hiszem, hogy van ésszerű határokon belül illik-nem illik. Megszólni max. azért szólhatnának meg, ha bikiniben mennél esküdni. Gratulálok!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!