Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hozzá mennétek ahhoz a férfiho...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hozzá mennétek ahhoz a férfihoz aki már többször megcsalt?

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 16:13
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Engem csak egyszer csalna meg egy pasi. Második lehetősége nem lenne.
2011. márc. 20. 19:47
 12/21 anonim ***** válasza:

Ezt komolyan kérdezed?

Hát akkor, igen, persze, menj hozzá, és olyan boldog leszel, hogy még!

2011. márc. 20. 21:05
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Én ezt nem értem..... Megcsalt HAHÓÓÓÓ!!!! Többször is!!!!! Hogy lehetsz még egyáltalán vele együtt??? Nem hogy nem mennék hozzá, már nem is lennék vele!!! Ennyire tartod magad?? Inkább elviselnél egy ilyen f*szt magad mellett, minthogy kiállj magadért? Lehet, hogy azért csalt meg, mert tudja, hogy veled megteheti. Állj a sarkadra, de gyorsan!!
2011. márc. 20. 21:50
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem!
2011. márc. 20. 22:40
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor menj hozzá, ha együtt tudsz élni ezzel a "jellemvonásával". Ha biztosan tudod, hogy magadban maradéktalanul el tudod rendezni, ha újra, és újra megcsal. Tőle ne várj változást.
2011. márc. 21. 12:14
 16/21 anonim ***** válasza:
Én mindig azt mondom és fogom is,hogy a lónak is négy lába van mégis meg botlik!Egyszer meg lehet (sőt kell is) bocsátani,ha bevallja,megbánja stb...de töbszöri alkalmat már nem néznék el én sem az biztos!Igaz most lehet azt mondani,hogy aki egyszer megtette az többször is megteszi...ez nem minden esetben van így,tudom magamról!Tapasztalat kicsim tapasztalat!De nem mennék hozzá a páromhoz ha több alkalommal megcsalna,bár van aki idővel észhez tér és megváltozik a hűséggel kapcsolatban,de ezt neked kell tudnod,hogy mit tegyél.A szerelemben nincs akadály a szerelem legyőzz mindent :-) Lehet a házasság helyrehozná a dolgokat:-)
2011. márc. 21. 14:43
 17/21 anonim válasza:

Egyszer "baleset".

Kétszer meggondolatlanság.

Harmadszor naszerintem itt már nem kell részletezni. Irány az ajtó!

2011. márc. 21. 16:34
 18/21 anonim ***** válasza:
Eszembe se jutna ilyesmi. Az elso alkalom utan "mult" lenne belole.
2011. márc. 22. 05:57
 19/21 anonim ***** válasza:
NEM!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. márc. 22. 21:17
 20/21 anonim ***** válasza:
Dehogy is! Mégcsak az kéne, hogy egy ilyen pasihoz hozzámenyj.
2011. márc. 23. 14:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!