Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jó az, ha vki a nászúton esik teherbe?
Figyelt kérdés
Olyan pár vagyunk, akik a nászéjszakán fekszenek le először egymással. Ez valószínűleg a nászúton lesz. Gyermeket mindketten szeretnénk elég hamar, de nem tudom, hogy melyik a jobb: legyünk hamar család, vagy élvezzük még egy kicsit a házaséletet, amiben eddig nem volt részünk. Gondolom, a szex sem ugyanaz terhesen (bár nem tudom).
En is ugy voltam, mint te, mi is eskuvo utan voltunk egyutt eloszor. Szerintem senkinek semmi koze ahhoz, ha valakinek eltero errol a felfogasa es nem kellene lenezni mast azert, mert igy gondolkodik, mint mi. Kb. 4 honappal a hazassagkotesunk utan estem teherbe. Szerintem picit varjatok, ne elso alkalombol legyen gyerek. Nem olyan a szex terhesen, mint nem terhesen. Mondjuk az en ferjem annyira feltette a babat, hogy nem is nagyon volt szex.
2011. márc. 17. 16:27
22/31 anonim válasza:
Elozonek mondanam, aki kerdezett a naptar modszerrol es a tobbirol: a Katolikus Egyhaz csak a naptar modszert, termekeny idoszakokban valo onmegtartoztatast fogadja el. Sem az ovszer, sem a megszakitas nem elfogadott. A megszakitas kerdezo szinten nem elfogadott, ugyanis abban nincs meg az onmegtartoztatas, az aktus nem gyermeknemzesi szandekkal tortenik. De ez az egesz azert logikatlan, mert a naptar modszerrel is akkor szexelsz, mikor nem akarsz gyereket, szoval en sem ertem, hogy lenyegeben miben kulonbozik. En is vallasos vagyok, de hasznalunk ovszert. Nem latok kulonbseget a tobbi modszerrel szemben...de kivancsi lennek, ha vki ezt ki tudna fejteni.
De csak úgy mondom, hogy a kérdező simán lehet baptista is. :)
2011. márc. 17. 16:52
24/31 A kérdező kommentje:
Igen, nagyon jól rájöttetek: mindketten római katolikusok vagyunk. Köszönöm a sok jóindulatú hozzászólást, nagyon jólesett, végig mosolyogtam, míg olvastam.
2011. márc. 17. 18:32
25/31 anonim válasza:
A ti dolgotok, de nem hinném, hogy ennyire mereven kellene követni a vallást, de ezen nem akarok vitázni, még azzal is egyetértek, hogy vártatok a szexel, de legalább akkor ismerjétek meg egymást úgy is rendesen, és ne bízzátok a véletlenre a gyerek érkezését. Tedd fel magadban a kérdést, mi fontosabb, hogy jó legyen a házasságod, vagy az, hogy most óvszert használtatok-e vagy sem...
2011. márc. 17. 18:39
26/31 anonim válasza:
Még annyit akartam: és mi lesz, ha kiderül, hogy nagyon termékeny vagy, akkor két évente szülsz vagy nem fogtok abszolút szexelni? Azért én ezen elgondolkodnék...
2011. márc. 17. 18:40
27/31 anonim válasza:
uccsó: ha termékeny, akkor áldásom rájuk. a vallásos embereknek ez nem szokott problémát jelenteni, ismerek jónéhány katolikus és református családot, ahol sok gyerek van, mégsem éheznek, mert be tudják osztani a pénzt, még ha nem is milliomosok.
legyen sok egészséges, okos gyereketek, neveljétek őket szeretetben, sok boldogságot kívánok nektek! :D
(bevallom, én nem vagyok ennyire vallásos, h a nászéjszakáig vártam volna, de jó érzéssel tölt el, hogy vannak még olyan emberek, akiknek vannak erkölcsei és nem ijednek meg a gyerekvállalástól :)
2011. márc. 17. 23:23
28/31 anonim válasza:
ez a mai világban durva hogy a házaság elött nincs szex ezt el sem hiszem,de ez szánalom elégé
2011. márc. 21. 14:48
29/31 anonim válasza:
Most ez neked nem tök mindegy? Senkinek nem ártanak vele! Én sem tartanám be, mert én ateista vagyok. Ők viszont keresztények, ők így érzik magukat jól, ezt el kell fogadni. Még mindig jobb, mint a sok kis tini, aki 15 évesen esik teherbe! Te vagy a szánalmas -.-
2011. márc. 21. 17:25
30/31 anonim válasza:
Hát ez nekem is érdekes, hogy gumit nem húzhat a farkára, de kiveszi hatvanban, nehogy legyen gyerek...Húzzon csak gumit, nincs abban semmi rossz. Ha csak a vallás miatt nem védekeztek, akkor elég primitív emberek vagytok. Nem a 15. században élünk...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!