Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jó az, ha vki a nászúton esik teherbe?
Olyan pár vagyunk, akik a nászéjszakán fekszenek le először egymással. Ez valószínűleg a nászúton lesz. Gyermeket mindketten szeretnénk elég hamar, de nem tudom, hogy melyik a jobb: legyünk hamar család, vagy élvezzük még egy kicsit a házaséletet, amiben eddig nem volt részünk. Gondolom, a szex sem ugyanaz terhesen (bár nem tudom).
Érveket-ellenérveket kérek, köszönöm szépen.
Alapból nem értek egyet azzal hogy a nászéjszakáig várni a szüzesség elvesztésével,nemhogy első szexből gyerek...
ne járj ugy hogy 2 gyerekkel jössz rá hogy mégis kirpóbálnád még mással is,mert mégsem olyan jó a férjeddel...vagy jó,de kiváncsi vagy,lehetne-e jobb...
Én nászutas gyerek vagyok, ez teljesen biztos. Viszont nem első szeretkezésből származok.
Én sem éltem együtt a férjemmel esküvőnk előtt, de testi kapcsolat évekkel azelőtt volt köztünk, hogy összeházasodtunk volna.
Az első válaszolóval egyetértek.
Ha jól értem, és nemcsak a szexszel vártatok eddig, hanem az együttéléssel is.
Szerintem mindenképpen jobb elöször legalább egy évig kettesben maradni és megszokni egymást, a közös életet, meg a másik állandó jelenlétét. (Ez ugyanis nem annyira csak pozitiv, mint ahogy egyesek képzelik - hanem elég sok konfliktus is fellép.)
Egy terhesség-szülés-kisbaba még összeszokott párokat is elég komoly próba elé állit, és ha még az együttéléssel sincsnek tapasztalatok, akkor igen hamar tönkremegy a kapcsolat. A szexben is eleinte lesznek problémák, az igényeket össze kell egyeztetni - ez terhesen végképp nem nagyon megy.
Én is úgy gondolom,hogy pár évig élvezzétek egymást!
Nekem nem is a férjem volt az első sexuális partnerem,
mégis vártunk 2.5 évet a gyerekáldással!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!