Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jó az, ha vki a nászúton esik teherbe?
Olyan pár vagyunk, akik a nászéjszakán fekszenek le először egymással. Ez valószínűleg a nászúton lesz. Gyermeket mindketten szeretnénk elég hamar, de nem tudom, hogy melyik a jobb: legyünk hamar család, vagy élvezzük még egy kicsit a házaséletet, amiben eddig nem volt részünk. Gondolom, a szex sem ugyanaz terhesen (bár nem tudom).
Érveket-ellenérveket kérek, köszönöm szépen.
Szerintem is élvezzétek ki a kettesben töltött időt. 1-2 év csak jót tehet. Sok mindenben kell majd összerázódnotok. (Arra szerintem itt kár fanyalogni, hogy először a nászéjszakán lesztek együtt, így döntöttetek, és nem látom be, miért kéne ráerőltetni korábban egy párra a szexet, ha ők így akarják csinálni.)
De kicsit még én is várnék (bár az első gondolatom az volt, hogy nahát, akkor legyetek rögtön család)...
Én is hasonló okokból várok, mint ti :). Sok boldogságot nektek, és Isten áldásait! :))
22/L
Abszolút kíváncsiságból kérdezem: mi a különbség számotokra az óvszer és a megszakítás/naptár módszer között? Mi a baj az óvszerrel? A megszakítás eléggé bizonytalan, mivel már az előváladékban is van spermium, szóval alig csökkenti csak a fogantatás esélyeit. A naptár-módszer pedig csak "legenda" ugyanis egy kisebb orgazmus, vagy akár az is, ha csak simán nagyon élvezed az együttlétet, esetleg már csak ha az érzelmeidet felkorbácsolja, ez mind mind simán okozhat soron kívüli peteérést, szóval a naptár módszer még annyit sem ér, mint a megszakításos :S
Ezt mind a nőgyógyászom mondta nekem, szóval ha így fogtok védekezni az első alkalommal, egyáltalán nem kizárt, hogy így is, úgy is gyerek lesz belőle.
Amúgy a helyetekben én is várnék egy picit, bááár...tényleg nagyon romantikus az, hogyha rögtön a nászúton megfogan a szerelmetek gyümölcse :)
Sok boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!