Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyire jó az, ha vki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jó az, ha vki a nászúton esik teherbe?

Figyelt kérdés

Olyan pár vagyunk, akik a nászéjszakán fekszenek le először egymással. Ez valószínűleg a nászúton lesz. Gyermeket mindketten szeretnénk elég hamar, de nem tudom, hogy melyik a jobb: legyünk hamar család, vagy élvezzük még egy kicsit a házaséletet, amiben eddig nem volt részünk. Gondolom, a szex sem ugyanaz terhesen (bár nem tudom).

Érveket-ellenérveket kérek, köszönöm szépen.

2011. márc. 17. 13:29
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
78%
Ha vallás is közrejátszott abban, hogy így legyen köztetek, akkor már ne rontsátok el az eddigi elképzeléseiteket, ha a fogamzásgátlásról is így gondolkodtok. Mert ha Nektek ennyit jelent a dolog, hogy meg is tudjátok valósítani, valósítsátok meg egészen, különben azon fogtok bánkódni. Hatalmas tisztelet Nektek, bármiért is döntöttetek így!
2011. márc. 17. 13:44
 12/31 anonim ***** válasza:
74%

Szerintem is élvezzétek ki a kettesben töltött időt. 1-2 év csak jót tehet. Sok mindenben kell majd összerázódnotok. (Arra szerintem itt kár fanyalogni, hogy először a nászéjszakán lesztek együtt, így döntöttetek, és nem látom be, miért kéne ráerőltetni korábban egy párra a szexet, ha ők így akarják csinálni.)

De kicsit még én is várnék (bár az első gondolatom az volt, hogy nahát, akkor legyetek rögtön család)...

2011. márc. 17. 13:46
 13/31 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! Valóban vallásosak vagyunk mindketten, ezért döntöttünk így. Fogamzásgátlás egyetlen formája számunkra a megszakítás, illetve a naptármódszer.
2011. márc. 17. 13:47
 14/31 anonim ***** válasza:
44%
Áruljátok már el,hogy ki pontozott le, ugyanazt írtam mint a többiek csak rövidebben.
2011. márc. 17. 13:47
 15/31 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam senkit, se fel, se le.
2011. márc. 17. 13:49
 16/31 anonim ***** válasza:
37%
Nem számít,csak furcsa ,hogy csak az enyém van lepontozva a szinte egyforma válaszok ellenére.Az "áthidalhatatlan" problémák gyorsan kiderülnek vagy kiderültek volna,,de tényleg élvezzétek egy ideig csak egymást.Azt meg előre nem lehet tudni,hogy mikor esel teherbe.Úgyértem lehet,hogy védekezés nélkül is telhet akár évekbe is,ezt előre nem lehet megjósolni,persze lehet első szexel is gyereked.Ez most 2 szélsőség volt, sokminden lehet.
2011. márc. 17. 13:57
 17/31 anonim ***** válasza:
72%
Hát, akkor legyen az a nászéjszaka teljes, ne szakítgassatok meg semmit, és legyen minden úgy, ahogy Isten akarja. Egy együttlétből ugyanis vagy lesz gyerek, vagy nem. :) Nagyon szép házasságot Nektek!
2011. márc. 17. 13:58
 18/31 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen!
2011. márc. 17. 14:01
 19/31 anonim ***** válasza:
83%

Én is hasonló okokból várok, mint ti :). Sok boldogságot nektek, és Isten áldásait! :))

22/L

2011. márc. 17. 14:44
 20/31 anonim ***** válasza:
86%

Abszolút kíváncsiságból kérdezem: mi a különbség számotokra az óvszer és a megszakítás/naptár módszer között? Mi a baj az óvszerrel? A megszakítás eléggé bizonytalan, mivel már az előváladékban is van spermium, szóval alig csökkenti csak a fogantatás esélyeit. A naptár-módszer pedig csak "legenda" ugyanis egy kisebb orgazmus, vagy akár az is, ha csak simán nagyon élvezed az együttlétet, esetleg már csak ha az érzelmeidet felkorbácsolja, ez mind mind simán okozhat soron kívüli peteérést, szóval a naptár módszer még annyit sem ér, mint a megszakításos :S

Ezt mind a nőgyógyászom mondta nekem, szóval ha így fogtok védekezni az első alkalommal, egyáltalán nem kizárt, hogy így is, úgy is gyerek lesz belőle.

Amúgy a helyetekben én is várnék egy picit, bááár...tényleg nagyon romantikus az, hogyha rögtön a nászúton megfogan a szerelmetek gyümölcse :)

Sok boldogságot!

2011. márc. 17. 15:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!