Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17 évesen miért vágyom (jól működő) házasságra, és babá (k) ról?
Normális.
17 éves korom óta vágyom gyermek-gyermekekre 100 %-osan.
De még nem teljesülhet.
No comment miért,de szerintem mindenki kitalálja,hogy a piszkos anyagiak.
20/N
Az előző vagyok
Azt elfelejtettem leírni hogy menyasszony vagyok már :)
én 20 éves vagyok,3 éve vagyunk együtt a párommal,és én is vágyom már ezekre évek óta,de tudom,h még soká teljesülhetnek:( fiatal anyuka akarok lenni,és szerintem ahogy manapság kitolódott az első szülés ideje,az leszek,még akkor is,ha csak 25 évesen vághatok bele a családalapításba:):(
az én anyukám 21 évesen szült engem,de akkor már férjnél volt,vettek önerőből(szülői segítség nélkül) egy házat,amit felújítottak(mai napig itt élünk),és dolgozott előtte 2 évet....én fősulira járok,az alapképzést 2013ban fejezem be,utána még min.1 évet dolgoznom kell,h kapjak majd GYEDet,és akkor még ki tudja,mikor költözhetek el itthonról...:S:(
van olyan általános iskolai osztálytársam,aki 16 évesen otthagyta a sulit,és szült egy gyereket,h legyen,aki szereti őt(mert az anyukája meghalt,az apja még kiskorában elhagyta őket)-azóta szült még egyet,egy olyan link srácnak,h az hihetetlen!tönkre tette az életét,pedig jó gimibe járt,tovább tanulhatott volna ő is,de most segélyen él:S
nem szabad még engednek az érzésnek,tanulj,dolgozz és ha van egy kis élettapasztalatod,lakásod,valamennyi pénzed,akkor szülj 3 gyereket,és élj boldog házasságban,azt kívánom!:)
mukodnek a hormonok. Kosd le magad valamivel amig teljesen felnosz es revbe ersz.
Engem ez nem erdekelt es sokaig nem is akartam gyereket csak keson. Kesobb is a hormonok mukodnek ;0)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!