Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ízű lesz az esküvői tortátok? Bajba vagyok vele.
Ja és ha a cukrászda meg van, ahonnan a torta lesz, akkor menjetek el a pároddal kóstolni. Kérdezzétek meg, hogy van-e lehetőség arra, hogy bizonyos összegért egy csomó tortából kóstolhattok!
Úgy könnyebb választani!
Hát az igazat megvallva én még sosem ettem finom esküvői tortát! Mindegyik gyönyörű szép volt, de valami borzasztó ízű, illetve ízetlen, vajas, vagy margarinos.A marcipánt helyből utálom, tehát a fehér borítás eleve a tányér szélén landol, ami meg ezek után jön, arról jobb nem említést tenni, mert nagyon rossz.Voltam már egy pár lagziban, e mindenhol ez volt.Ezek a torták általában csak a szépségre mennek, meg hogy kibírják a megpróbáltatást sajnos :(.
Szóval én ezek után azt mondom, tök mindegy milyen ízű.
23L
Az esküvői tortánál ha ízről beszélünk nincs olyan hogy snassz! A leghétköznapibb ízek a legtutibbak mert azokkal nem lehet melléfogni :)
Az leendő esküvőszervező meg tök aranyos, amit írt :)
Szerintem viszont lehet finom az esküvői torta, csak ahol nem fordítanak rá megfelelő figyelmet és összeget, ott inkább a külcsín alapján választanak..
Szerintem csokoládés tortával nem lőhetsz mellé, de biztos siker a túrós-gyümölcsös, oroszkrém, gesztenyés, mogyorós is. Sokan szeretik a fanyarabb ízeket is, pl. Zacher torta, diós, kávés..
És szerintem jó ötlet, ha legalább részben diabetikus süteményeket rendelsz, manapság a diabétesz népbetegség..
Azért nem jó a legtöbb menyasszonyi torta mert nem jó benne a krém!
Nekem még nem volt esküvőm (2 év múlva) tervezzük,de nekünk mindenképpen főzött krémes tortánk lesz!
Sokkal jobb,csak azt külön kérni kell a cukrászdában!:)
fekete erdő az alsó
a felső eszterházi
nekünk ez a 2 bevált kedvenc,aki nem szereti,az igy járt...(szülők nagyszülők szeretik,ezt tudjuk,többi meg...van más süti)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!