Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyik lány meri bevallani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lány meri bevallani, hogy az esküvő előtti leánybúcsún mit is csináltak a meghívott chippendale fiúkkal? Ki az aki nem álszent és el meri mondani az igazat?

Figyelt kérdés

A minap beszélt a rádióban egy hölgy, aki leánybúcsúkat szervez.

Állította, hogy kétszer annyi lánybúcsúra van megrendelésük, mint legénybúcsúra.

Arra a kérdésre, hogy mire van igény a lánybúcsún, azt a választ adta, hogy arról semmiképpen nem akar nyilatkozni,

de szolídnak semmiképpen nem nevezné.

2011. febr. 19. 10:56
1 2 3 4 5
 31/42 anonim válasza:
19%

Szia!

Esküvőm előtt azt mondtam, hogy egyszer az életben szeretném, ha egy chipanddale fiú nekem vetkőzne, persze a lánybúcsúmon. A lányok megrendelték. A srác jelmezben jött, levetkőzött, a többi lány is segített neki, mert a srác mindenkihez odament és bizony teljesen pucér volt a végére előttem. Eltakarta magát, így mégis megvolt az intimitása, hogy mégsem mutatott mindent. Nem is erre volt igényem, hanem hogy kirúgjunk a hámból és egyszer én is lássak ilyet. Oké, piszkosul zavarban voltam, de buli volt. Aztán beszélgettünk még egy picit a sráccal, majd ment tovább a maga útjára. Mi pedig tovább partiztunk.

Egy másik lánybúcsúra én hívtam el egy ismerősömet, hogy kicsit illegesse magát a lányok előtt. Tökéletesen amatőr, kigyúratlan fiú volt, aki szintén jó nagyokat nevetett velünk együtt. Ő bermudáig vetkőzött, majd felöltözött, ivott egy italt, beszélgettünk és ő is ment a dolgára. Mi lányok pedig szintén tovább partiztunk és jól éreztük magunkat.

2011. márc. 6. 20:24
 32/42 A kérdező kommentje:

20:24

Végre valaki igazat mond4

A neten megtekinthető millió "parti-fotó" sajnos másról tanúskodik, mint amit itt a "szüzikék" állítanak.

2011. márc. 6. 20:44
 33/42 anonim ***** válasza:
95%
Te most önigazolást akarsz, hogy nem is vagy ribanc amiért rámásztál a fiúra? Mert azt itt nem fogod megkapni, jobban tennéd ha te is szüzike lennél, azt értékelik a férfiak.
2011. márc. 6. 20:55
 34/42 A kérdező kommentje:

Nyugodtan rá lehet keresni!

Ennyi fotó, nem hazudik!!

Sőt, örökre ott is marad a neten és évek múlva is előkereshető!

2011. márc. 6. 21:07
 35/42 anonim ***** válasza:
94%
Tudod ez kicsit olyan, mintha rá kérdeznél, hogy ki itt atomfizikus, és senkinem mondaná, hogy na én az vagyok és kiakadnál, hogy itt mindenki hazudik, mert te láttad a neten, hogy van olyan. Persze, van, csak lehet rossz helyen keresed.
2011. márc. 6. 21:11
 36/42 anonim ***** válasza:
94%

"Egy aki be meri vallani!!"

Mi van? Azt hiszed, a többi válaszoló letagadja? Egyszerűen csak nézd meg: 20 válaszolóból 1-nek volt ilyen tapasztalata. Ez olyan rengeteg lenne?

Ha én azt írom, nem csináltam semmit a chippendale fiúval, akkor hazudok? De ha egyszer még esküvőm sem volt és tudom, ha lesz, sem fog előttem vonaglani egy borotvált testű izomagy tököt rázva? mert számomra visszataszító, semmi szexi nincs benne.

22L

2011. márc. 6. 22:56
 37/42 anonim ***** válasza:
100%
Biztosan rengeteg "partifotó" van erről. Ilyen helyekre az jár, akit érdekel. Az rendel magának pasit (vagy a barátnői), akinek tetszik ez a dolog. Biztos több száz ilyen lány van.. vagy több ezer.. De ez attól még abszolút kisebbség. Engem nem hoz lázba.
2011. márc. 6. 23:17
 38/42 anonim ***** válasza:
90%

21:07

Na, az enyéimre tényleg rá lehet keresni, mert velem tényleg nem történt ilyen. :D Te tényleg azt hiszed, hogy mindenkinek van erre igénye? Pláne pénze? :D Utoljára chippendale fiúkat középsulis koromban láttam egy videón. :)

Ez a "végre valaki igazat mond" jó nagy hülyeség, ráadásul kretén dolog azokkal szemben, akik szintén igazat mondanak azzal, hogy nem vettek igénybe ilyen szolgáltatást.

De érdekes, sok ilyen ember van. Mint egy másik válaszoló is, aki azt állította váltig, hogy a világon minden pasi naponta legalább háromszor! "masztizik", aki tagadja, az hazudik. :D

Na, ő is ilyen vicces ember. :)

2011. márc. 6. 23:40
 39/42 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező! Arra nem gondolsz, hogy akinél nem történik semmi extra, azt nem fényképezik le, csak azt, akinél pucér chippendale fiú rázza magát? Mellesleg egy ismerősömnél a leánybúcsú a következőkből állt:

- egy sörözőben/étteremben meg kellett magát hívatni 1 palacsintára pasikkal, valamilyen feliratos pólóban;

- jókívánságokat kellett kérnie az utcán a barátnői által kiválasztott emberektől;

- ki kellett találni a barátnői elmondásai alapján, hogy melyik korábbi barátjáról beszélnek.

Chippendale fiú nélkül, kevés pénzből.

2011. márc. 7. 00:51
 40/42 anonim ***** válasza:
Én simán elmerném mondani, hisz nem csinálnék oylat ami miatt hazudnom kellene, mondjuk engem az ilyen partyk nem érdekelnek, akkor már inkább én táncolnék és szednék be pénzt:-)
2011. márc. 7. 07:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!