Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik lány meri bevallani, hogy az esküvő előtti leánybúcsún mit is csináltak a meghívott chippendale fiúkkal? Ki az aki nem álszent és el meri mondani az igazat?
A minap beszélt a rádióban egy hölgy, aki leánybúcsúkat szervez.
Állította, hogy kétszer annyi lánybúcsúra van megrendelésük, mint legénybúcsúra.
Arra a kérdésre, hogy mire van igény a lánybúcsún, azt a választ adta, hogy arról semmiképpen nem akar nyilatkozni,
de szolídnak semmiképpen nem nevezné.
Mivel én most mentem férjhez, 2 barátnőm meg most fog, így majd elmegyünk március elején 1 étterembe vacsizni és iszunk 1-2 koktélt. (Lánybúcsú gyanánt.) Ezt valószínűleg majd a pincérfiú fogja kihozni, lehet, hogyha szép borravalót adunk neki, búcsúzóul ránk fog mosolyogni.
Ez elég vadnak számít neked? :)
""Chippendale. Igen. Volt. Nálam is. Nem semmi volt az biztos. Mi anyámnak rendeltük az 50. szülinapjára, de aztán később én kezelésbe vettem a fiút...:D ""
Egy aki be meri vallani!!
Hát nekem abszolút nem jönnek be ezek a kigyúrt gyantázott szépfiúk:( Engem inkább a művész típus hoz lázba, akik a gondolataikkal hódítanak, nem a karizmukkal. Hiszen mindannyian mások vagyunk, más az esetünk, ezért olyan hihetetlen a kérdező számára, amiért az itt nyilatkozók többsége nem döntötte meg a vetkőző fiút:) Gondolom neki éppen ez az esete.. Vagy fiúról van szó? Akkor nem csodálom, hogy így el van tájolva a női igényeket illetően.
Én nem hinném, hogy valaha esküvőre adom a fejem, de ha igen, azt komolyan fogom gondolni, és nem akarok pucér pasikat látni magam körül attól a perctől fogva, hogy őt megismertem.
Mellesleg tényleg ne higgy a médiának. Ez afféle fordított pszichológia: a nők egyre nagyobb szerepet kapnak a társadalomban, igényeik vannak, fizetésük van, buliznak, stb. Tehát tágítani kell a piacot, hogy nekik is el tudják adni szolgáltatásaikat az ezzel foglalkozók. Valószínűleg sokkal kevesebb leánybúcsút rendeznek pasikkal, mint fordítva, de ezzel az interjúval azt a látszatot keltették, mintha most az lenne a trendi, aki vetkőzős pasikat rendel.. Jó reklám, mert most sokan "mások is ezt csinálják, ma már ez van mindenhol" alapon a telefon után nyúlnak, és rendelnek maguknak szórakozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!