Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Melyik lány meri bevallani,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik lány meri bevallani, hogy az esküvő előtti leánybúcsún mit is csináltak a meghívott chippendale fiúkkal? Ki az aki nem álszent és el meri mondani az igazat?

Figyelt kérdés

A minap beszélt a rádióban egy hölgy, aki leánybúcsúkat szervez.

Állította, hogy kétszer annyi lánybúcsúra van megrendelésük, mint legénybúcsúra.

Arra a kérdésre, hogy mire van igény a lánybúcsún, azt a választ adta, hogy arról semmiképpen nem akar nyilatkozni,

de szolídnak semmiképpen nem nevezné.

2011. febr. 19. 10:56
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
87%

Mivel én most mentem férjhez, 2 barátnőm meg most fog, így majd elmegyünk március elején 1 étterembe vacsizni és iszunk 1-2 koktélt. (Lánybúcsú gyanánt.) Ezt valószínűleg majd a pincérfiú fogja kihozni, lehet, hogyha szép borravalót adunk neki, búcsúzóul ránk fog mosolyogni.

Ez elég vadnak számít neked? :)

2011. febr. 19. 19:18
 22/42 anonim ***** válasza:
85%
Az én lánybúcsúmon volt chippendale, nagyon jó volt a műsora, jó volt a zene, jól táncolt, minden lánynak táncolt egy kicsit, gyönyörködtünk benne, röhögtünk egymás zavarán. A műsora után megtapsoltuk, ivott egy kólát, evett egy szendvicset, aztán elköszönt szépen és ment tovább a következő fellépésére. Nálunk erre volt igény.
2011. febr. 19. 22:21
 23/42 A kérdező kommentje:

""Chippendale. Igen. Volt. Nálam is. Nem semmi volt az biztos. Mi anyámnak rendeltük az 50. szülinapjára, de aztán később én kezelésbe vettem a fiút...:D ""

Egy aki be meri vallani!!

2011. márc. 6. 15:11
 24/42 anonim ***** válasza:
73%
az én leánybúcsúmon is volt chippendale fiú. Zorró jelmezben érkezett,a fején végig rajta maradt a kendő,de én megismertem egy anyajegyről,a lelendő férjem volt az. Azért vállalt el ilyen fellépéseket h csodás nászutat tudjon szervezni.
2011. márc. 6. 16:46
 25/42 anonim ***** válasza:
79%
16.46 egy anyajegyről? Anyám, hányszor láttad te a férjedet?
2011. márc. 6. 17:27
 26/42 anonim ***** válasza:
100%
Chippendale fiú? Nem tudom... Én az eküvöm előtt egy meztelen férfit se nézegettnék, hogy így szorakozzam. Nem érdemli meg a párom.
2011. márc. 6. 18:19
 27/42 anonim ***** válasza:
86%
Kedves kérdező, nem fogod fel hogy a nők tetemes hányadát nem vonzza az az ötlet hogy egy vadidegen kigyúrt pasas megkefélje? tényleg ennyire sötét vagy?
2011. márc. 6. 19:36
 28/42 anonim ***** válasza:
72%
Csak egyet tudok érteni az előttem szólóval... Látszik, hogy nem készültél még az esküvődre, nem volt lánybúcsúd. Mert tudod azon az estén, illetve a lagzi előtti napokban kurv@ra nem más f@.szán fog járni az eszed.
2011. márc. 6. 20:01
 29/42 anonim ***** válasza:
76%

Hát nekem abszolút nem jönnek be ezek a kigyúrt gyantázott szépfiúk:( Engem inkább a művész típus hoz lázba, akik a gondolataikkal hódítanak, nem a karizmukkal. Hiszen mindannyian mások vagyunk, más az esetünk, ezért olyan hihetetlen a kérdező számára, amiért az itt nyilatkozók többsége nem döntötte meg a vetkőző fiút:) Gondolom neki éppen ez az esete.. Vagy fiúról van szó? Akkor nem csodálom, hogy így el van tájolva a női igényeket illetően.

Én nem hinném, hogy valaha esküvőre adom a fejem, de ha igen, azt komolyan fogom gondolni, és nem akarok pucér pasikat látni magam körül attól a perctől fogva, hogy őt megismertem.

Mellesleg tényleg ne higgy a médiának. Ez afféle fordított pszichológia: a nők egyre nagyobb szerepet kapnak a társadalomban, igényeik vannak, fizetésük van, buliznak, stb. Tehát tágítani kell a piacot, hogy nekik is el tudják adni szolgáltatásaikat az ezzel foglalkozók. Valószínűleg sokkal kevesebb leánybúcsút rendeznek pasikkal, mint fordítva, de ezzel az interjúval azt a látszatot keltették, mintha most az lenne a trendi, aki vetkőzős pasikat rendel.. Jó reklám, mert most sokan "mások is ezt csinálják, ma már ez van mindenhol" alapon a telefon után nyúlnak, és rendelnek maguknak szórakozást.

2011. márc. 6. 20:02
 30/42 anonim ***** válasza:
78%
Mondjuk nekem eleve ilyen van otthon, szóval egy vadidegen segg rázása nem hozott volna lázba, mert mindennap látok ilyet...
2011. márc. 6. 20:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!