Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki egyáltalán nem hagyományos esküvőt tartani?
Na, össze ne vesszetek már! :)
Lehet hogy egy önző dög vagyok, de én a saját esküvőmön nem foglalkoznék mások "boldogságával"! Rokonoknak, barátoknak mi a fontos? Hogy milyen zene van, vagy hogy az ifjú pár boldog-e? Azt akarják látni, hogy maradéktalanul elégedettek a saját esküvőjükkel, és úgy gondolnak vissza rá, hogy minden tökéletes volt, vagy csak maguknak megfelelő kaját és zenét akarnak, hogy jól szórakozzanak?
SZERINTEM legyetek önzőek! Ez pont az a nap, amikor annak kell lennetek.
:)
Most akkor én is belebeszélek! Teljesen kifordult gondolkozással bírnak egyesek, ami az esküvővel kapcsolatos. Hajam az égnek áll, mikor látom, hogy a "Ti esküvőtök, olyan legyen, amit ti akartok" Igazából, ezzel nincs is semmi baj, csak a mértékel, az arányokkal.
Azt az aprócska tényt felejtik el az ilyen kardoskodók, hogy az ifjú pár a vendéglátó! És mint ilyen, kutyakötelességük a meghívott vendégeknek a kedvében járni, megreszkírozom, még annak az árán is, hogy az ő ízlésük szerint választott dolgok cseppet háttérbe szorulnak. És igen, itt nagyrészt a zene az, ami sarkalatos pont.
"Azt akarják látni, hogy maradéktalanul elégedettek a saját esküvőjükkel, és úgy gondolnak vissza rá, hogy minden tökéletes volt..."
Hát kérdem én, hogy gondolhatja valaki, hogy tökéletesen sikerült az esküvője, ha a vendégeinek a fele únottan lődörög, vagy laposakat passogva könyököl az asztalnál?
És itt csak másodlagos a tény, hogy igaságtalannak érzem, ha a baráti kör előrébb van helyezve, mint a mondjuk a nagynéni és annak a családja. A vendéglátók minden vendégük ellátásáért felelősek, a legidősebbtől déditől kezdve a baráti körhöz tartozó huszonévesekig. És ez piszok nagy felelőség!!! Szerintem az a fontos, hogy a vendégek érezzék jól magukat.
Ha a vendégek mulatnak, akkor egy jóérzésű ifjú pár sem fog szomorkodni, de fordítva nem biztos, hogy így van.
Mindenki kapjon egy keveset!
17:29
Igazad van, amennyiben ezt be tudod vállalni. Én biztos nem egy bulit rendeznék, és nem vendéglátó lennék, legalábbis nem így gondolnék magamra. Eleve nem hívnék meg olyat, akiről tudom, hogy rossz szemmel nézne rám, amiért úgy érzem jól magam a saját esküvőmön, ahogy az van, mert valószínűleg az ilyen ember olyan távol áll tőlem, hogy semmi keresnivalója az esküvőmön.
De ez csak egy vélemény, olyan véleménye, aki nehezen érti meg miért kellene mást előtérbe helyezni a saját vágyai helyett, főleg egy ilyen napon.
Nem olvastam el a válaszokat.
Azt csináltok amit akartok, de én biztosan nem érezném jól magam és nem jönne be az efféle lagzi.
Én egy nagy faluban élek (3400 lakos, tehát nagyközség és közel a nagyváros), itt nőttem fel, itt él az egész családom, néptáncolok, szeretem a hagyományokat, szokásokat, érdekel minden ami régi, én csak a hagyományos falusi lagziba tudom jól érezni magamat. Amúgy járok házibuliba, discoba (ne ilyen maunikasó szereplő féle emberek képzelj el, sok a fiatal, közel a megyeszékhely) de lagziba képtelen lennék ilyen zenére mulatni, a szüleim, nagyszüleim végképp nem, de a testvérem több mint valószínű odalenne az ilyenért, totális ellentétem.
17:29-el tökéletesen egyetértek.
Aki vendégeket hív az igenis foglalkozzon is a vendégek ízlésével, egy egy hülye szöveg "a ti napotok, csak az a lényeg h ti érezzétek jól magatokat", ha vasárnapi ebédre áthívsz rokonokat, akkor is kutya kötelességed foglalkozni vele, hogy jól érezzék magukat, és ha nem szeretik a csirkét, akkor nyilván nem csirkét fogsz főzni.
Az pedig valóban kissé nevetségesnek érzem, hogy a haverok (akik lehet, hogy 10-15 év múlva már sehol sem lesznek) előrébb vannak helyezve a rokonoknál. Én is voltam olyan lagzin, ahol a menyasszony megtiltotta, hogy bármi mulatós zene legyen, én mint vendég szerettem volna kérni egy csárdást, hogy végre a nagypapámmal is táncolhassak a sok slágerrádiós zene után, a zenekar közölte, h a menyasszony megtiltotta, az ifjú pár egész éjjel a haverokkal volt, a rokonság le volt tojva.
18:04 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!