Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki egyáltalán nem hagyományos esküvőt tartani?
valami ilyesmire gondoltunk:
ezt nézzétek meg:
http://www.youtube.com/watch?v=7tjX89RCfxE&feature=related
köszönöm az eddigi válaszokat
Én örülnék, ha egy ilyen vidám esküvőre mehetnék. :) Eddig mindig csak a hagyományos, lagzis-mulatós esküvőkön voltunk, szép és jó volt, de azért valljuk be, az éjféli vonatozás nem a legszuperebb dolog. :D
Egyébként meg az esküvő napja az ifjú házaspár első napjáról szól. Az a fontos, hogy ti jól érezzétek magatokat.
:)
Én azt szoktam mondani, hogy minden belefér, amíg nem léptek át egy bizonyos határt. Mert az igaz, hogy a ti napotok, és nektek kell tetszenie, na de az is rosszul tud elsülni, ha nektek tetszik, a násznép meg nem érzi jól magát.
Pl. ha egy rocker pár lagziján végig valami hörgős metálbanda játszana, valószínűleg kevésbé alakulna jól a buli.
De amit te leírtál, az jópofa, vicces, a zene sem baj, hogy nem zenekar, hanem DJ, a lényeg, hogy lehessen rá táncolni, bulizni..az általad felsoroltakra lehet.
Úgyhogy haladjatok nyugodtan ezen az irányon tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!