Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó az esküvői csokor?
Fotózásnál nagyon jól mutat.
Amúgy én sem tudom mi szerepe van.
Pontosan arra, amire az egész szertartás.
Az esküvő maga annyi, hogy igen, igen, aláírás. Az összes többi csak dísz. A csokor egy ezek közül.
elvileg amikor már összeadott titeket a pap,utána eldobod és aki elkapja az lesz a következő aki férjhez megy
de ki az a hülye aki eldobja a 20ezres csokrát...
Igen, de pl azt lehet tudni, hogy honnan jön a fehér ruha, a fátyol, a rizsdobálás, stb.
De a csokor? Mindenki tök természetesnek veszi, hogy van... Lehet, hogy tényleg csak deko..
rengetegen eldobják!
Pl. sógornőm volt olyan "hülye", hogy eldobta. Aztán mikor kérdeztem tőle, hogy sajnálja-e, akkor azt mondta, hogy csak kicsit. Mert nem a kukába került, hanem egy szerettéhez!
22L
a házasságkötő terem előtt látja először????
A kikérő előtte szokott lenni, és ott már meglátja a vőlegény a menyasszonyt!
Kb. egy mozdulat volt rákeresni a gugliban. Egyébként az esküvői csokrot a férfi ajándékozza a nőnek. Elvileg. Mert most már a menyasszonyok választják maguknak. Naná, hogy így már tényleg semmi szerepe azon kívül, hogy jól mutat a fotókon.
A csokordobás nálunk eléggé újkeletű szokás, a '90-es évek végén kezdett el elterjedni nálunk is, amerikából vették át a menyasszonyok a filmek hatására.
Nekem nagyon nem tetszik ez a szokás.
Anyukám és a húga, apám testvérének a felesége is elrakta a csokrát a szekrény tetején van megszárítva.
A csokor épp úgy mint a ruha és a fátyol a menyasszony dísze.
Régen koszorú volt virágból a menyasszony fején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!