Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleség ismereti tesztet keresek. Irjatok. Jó ötleteket lány búcsúra? Terhes a menyasszony. Buli nem lesz. Minden ötletet fogadok
Mármint férjismeretire gondolsz nem? Nálam ilyenek voltak, hogy mi volt a jele az oviban, hogy hívták az első barátnőjét, milyen ruhában volt az első randin, mi volt a kedven tárgya az egyetemen stb! Igaz nálunk buli is volt, szóval, ha nem találtam el, akkor innom kellett. Ha eltaláltam, akkor kaptam valami nagyon hasznos kis ajándékot, mint fakanál, síkárkefe, konyharuha stb!
Akkor volt olyan feladatom, hogy egy dobozban volt rengeteg szó felírva, húznom kellett 10-et és azokból kellett írnom egy szerelmes sms-t, amit el kellett küldeni a páromnak. Na abban volt a gázszerelőtől, a klumpán át a csontvázig minden!:)
Első nagyon jókat mondott!
Én egyszer csináltam a páromnak (és magamnak, egymásról töltöttük ki) ilyen "tesztet", abban volt még olyan, hogy milyen hangszeren tanultam (ő is tanult zenét, én is), mikor szereztem meg a jogosítványom, mi lett volna a nevem, ha fiúnak születek (és fordítva), mi a "közös dalunk"... Természetesen én olyanokat írtam, ami mindkettőnkébe beleillett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!