Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen stílusú koszorús lány ruha illik ehhez a menyasszonyi ruhához?
Amikor kiválasztottam,azt mondták mivel abroncsos ehhez az megy a legjobban,de kíváncsi vagyok más véleményére is.
képek: [link]
A nagy izgalomba elég furi arcot vágok,kérlek ettől tekintsetek el :D
látod, téged is zavar a súlyod...
szerintem semmi rosszindulat nem volt benne.
nem azt mondtam, h randa disznó vagy, nekem sem esik jól, ha valaki csúnyán beszól, de az építő kritikát próbáld meg valahogy elviselni.
Nagyon szép a ruha :] Akik pedig zsírdisznóznak, azoknak nincs jobb dolguk? Semmi közötök hozzá, hogy hány kilósan megy férjhez.
Koszorúslányok: én egy babakéket is el tudnék képzelni :] Ha pestiek vagytok, ajánlom a Dressbox üzletet, kb. ugyanannyi megvenni a ruhát, mint bérelni, az eladók pedig kedvesek, és segítőkészek :]
A 19:04-es válaszolónak írnám, hogy tényleg vannak akik ducin boldogok. Ismerek olyat, aki például szörnyülködve mesélte, hogy egy barátnője 36-os ruhát hord, olyat, aki mosolyogva mutatta a boltban a 80B-s melltartót, hogy nézd de kis picike. Más meg el volt hűlve, hogy hogy érezheti jól magát úgy valaki, hogy ha megfogod a vállát, akkor érzed a csontot.
Nem vagyunk egyformák. Ha a kérdező nem S-es ruhát, hord, hát nem akkorát hord. Nem te veszed feleségül, és nem mindenkinek a vékony a szép. Persze, ha egy topmodell volna a képen, akkor mindenki csak a ruhát nézte volna... :S
(És mielőtt az én alakomra jönnek így látatlanban a megjegyzések, én 36/38-as ruhát hordok.)
19.04. Ápdét Norbi, te vagy az? :)
Viccet félretéve tényleg nem lehet elhinni hogy valaki az esküvőjén nem a csini fenekét meg a bazi nagy akaraterejét akarja fitogtatni, hanem azt hogy megünneplik a szerelmüket egy menyegzővel?
Ismerek személyesen olyan fiút, jó barátom, aki kifejezetten szereti a husis csajokat, csak olyanokkal járt/jár. De valóban nem ez a téma, csak annyira felháborító amikor valaki megkérdez egy olyat hogy milyen legyen a koszorúslányok rucija, erre az egyik beszól hogy zsírdisznó, a másik meg hogy foggyá' le mert különben igenis szarul érzed magad.
Ha te szarul éreznéd magad így akkor ne hízz el ennyi. De aki boldog annak IGAZA VAN mert a boldogság nem a kilókon múlik. Mármint a bölcsebbeknek. A kevésbé bölcs a feszes kis popóját akarja mutogatni az esküvőjén, hajrá, szóljon erről a napja, de akinek nem erről szól, azt ne bántsátok már, könyörgöm! Jobb lett neked hogy leírtad hogy fogyjon le? Mert senki másnak sem, szóval tettél 2 percnyi totálisan haszontalan cselekedetet.
Én is valami egyszerű, de hosszú koktélruhára voksolnék, ezüs színben vagy aranyban :)
Sok boldogságot, szerintem isj ól áll a ruha!
KÉrdező :) én is duci vagyok, 5 hónapja volt az esküvőm :) hasonló ruhám volt :) azóta is csodájára járnak a fotóknak azok is, akik nem voltak ott :) a párom nem az 50 kilós testemért vett el (szeret igy is), és nem is azért fog elhagyni, mert felszedek majd terhesség esetén +10 kilót.
Ne foglalkozz a rosszindulatóakkal.
Az én koszorúslányaim: 2 gyerkőc, és egy tini :) pici abroncsos ruhácskában voltak, a két kisebbik fehérben, a tini pirosban :) (ők választhatták). nagyon jól mutattunk :)
Sok boldogságot :) legyen az esküvőd az egyik legszebb nap az életedben :)
Nekem kb. 5-6 éve ez volt a koszorúslány ruhám:
Imádtam :) a menyasszonynak krémszínű ruhája volt, hasonló, mint a koszorúslány ruhám felső része. Mindenki dicsérte, milyen szép és mennyire illik a menyasszonyi ruhához. Tényleg nagyon szép volt. :)
Sok boldogságot kívánok nektek! Jövőre én is "beállok a sorba" ha minden jól megy :)
21/L
Jajj ez a pécsi Elizabeth Nardo???
Nekem is innen volt a rucim! :D
Szerintem kosorúslányoknak valami egyszerű, abroncs nélküli ruha lenne jó, hogy tényleg te legyél a nagy napon a középpont!!!
Ha pécsi vagy akkor szerintem a Tizsamiban néz körül, nagyon szépek a ruháik, az Elisabeth Nardoban is akad szép ( [link] , [link] , [link] , [link] ), de nálam a Tizsami mindenféle tekintetben a legjobb:
(Koktélruhát továbbra sem javaslom, az nem koszorúslány ruha, ha azt akarod, hogy csak és kizárólag rád figyeljenek, akkor ne legyenek koszorúslányok, ha viszont lesznek, akkor ne az legyen a cél, mint néhány menyasszonynál /nem feltételezem, hogy ez a célod még véletlenül sem, de itt az oldalon találkoztam ilyennel/, hogy minél jobban "elcsúfítsd", "közömbösítsd" a násznép fiatal lányait.)
18:22, 18:32 vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!