Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen stílusú koszorús lány ruha illik ehhez a menyasszonyi ruhához?
Amikor kiválasztottam,azt mondták mivel abroncsos ehhez az megy a legjobban,de kíváncsi vagyok más véleményére is.
képek: [link]
A nagy izgalomba elég furi arcot vágok,kérlek ettől tekintsetek el :D
Mifelénk az szokás, hogy a koszorúslányok a saját ízlésüknek, alkatuknak megfelelően maguk választják (és fizetik) a ruhájukat. Nekem van olyan barátnőm akiről tudom, hogy a babarószaszín a kedvence, és van olyan rokonlány akinek a kék, mivel mindegyik külön egyéniség, szerintem az a legszebb, ha mindenki saját "lelke" számára kellemes színben van, én nem szólnék bele, hogy milyen legyen a színe a ruhának, csak ne üssenek el egymástól, bár tudom, mostanában nagy divat meghatározni (én két éve hallottam ilyen színmeghatározásról először, de ilyen feltételek mellett én biztos nem vállalnám a koszorúslány szerepet). Kimondottan hülyén néz ki, hogy 4-5 lányt, mint valami vásári árut forma ruhába öltöztetnek.
(Tudom, hogy nem leszek népszerű a véleményemmel, de nem a felpontozásért írom a válaszom.)
Szerintem egy sima koktélruha mindenféle esküvői ruhához passzol koszorúslány-ruhaként. Ha csak kisgyerekek lesznek a koszorúslányok, akkor lehet vmi puffosabb, de egyébként nem választanék abroncsos vagy habos-babos ruhát a koszorúslányoknak, elvégre nem bálban vagyunk, és nem illik túlöltözni a menyasszonyt :). Ha szeretnéd kiválasztani a színt, akkor beszéld meg előtte a csajokkal-feketén, fehéren, piroson kívül bármi mehet, a ruhád színéhez sztem minden szín remekül állna.
Egyébként meg nem értem azokat, akik a ruhád fazonját piszkálják... főleg azért nem, mert neked tetszik, már kiválasztottad, szval nem ez volt a kérdés, csak nyomják az okosságaikat, ami elég beképzelt és tapló dolog (áradásul szövegértés egyes). Nem mondom, hogy én ilyet választanék (hasonló alkatú vagyok, kicsit vékonyabb talán), de egyáltalán nem nézel ki rosszul benne :).
18:22 vagyok
Amúgy számomra a koszorúslány ruha (abroncsos és) hosszú, (koktélruha bármelyik vendégen lehet...egyforma koktélruhába, rövid szoknyába öltöztetni a lányokat mi értelme...semmi...tudom a filmekben ez szokás).
kb. ilyenek:
Szerintem csinos vagy, ne figyelj olyanokra akik ilyen ocsmány szavakkal illetnek!
Lehet hogy az illető már feleség, de gondolom értelmi fogyatékos süket vette el mert az elviseli az ocsmány száját a rosszindulatú és bicskanyitogató stílusával együtt.
Ne haragudj, de -10 IQ-val rendelkező feleség, de hogy írhatsz ilyet valakire hogy zsírdisznó? Volt neked gyerekszobád vagy édes jó anyád, aki megnevelt volna? Vagy legalább a fogyatékos férjed tehetne annyit közérdekből, hogy esténként dugás helyett inkább illemtan órát tartson neked, mert lehet hogy jobban rád férne, üzenem neki (és azt hiszem mások is egyetértenek ezzel) hogy a lukat helyett inkább a stílusodat csiszolja!
Kedves kérdező menyasszony, szerintem gyönyörű a ruhád, és én is abroncsos koszorúslány ruhát választanék hozzá, színebn meg követném a dekorációt.
Sok boldogságot!
Helyes, és gratulálok az esküvődhöz, kívánok Nektek gyönyörű időt és szép, vidám napot!
18.39.
persze, lehet neki mondani, hogy kövéren is gyönyörű, meg ő is bemesélheti magának, hogy így jól érzi magát, de kétlem.
a ruha maga mondhatni szép.
ilyen magas testsúllyal viszont nem csinálnék esküvőt, hanem lefogynék.
megmutatnám mindenkinek, hogy van bennem akaraterő, és a mennyegzőmön tényleg én szeretnék a legszebb lenni. nem pedig a 20. koszorúslány...
gondolj bele, nem tetszenél jobban magad és a párodnak, ha 20 kilóval kevesebb lennél?
nem mutatna rajtad jobban akármelyik ruha, ha leadnád a felesleget?
igen, most lehet majd mondani, hogy irigy szemét vagyok, meg hogy vénlány maradok, engem senki nem akar majd feleségül venni, stb :D
mondani könnyű,amíg nem tudsz mindent inkább maradj csendben!
KÉRLEK TITEKET CSAK A KÉRDÉSRE VÁLASZOLJATOK! a rosszindulatú hozzászólók ne ide irkáljanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!