Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen stílusú koszorús lány ruha illik ehhez a menyasszonyi ruhához?
Amikor kiválasztottam,azt mondták mivel abroncsos ehhez az megy a legjobban,de kíváncsi vagyok más véleményére is.
képek: [link]
A nagy izgalomba elég furi arcot vágok,kérlek ettől tekintsetek el :D
Szia!
Szép menyasszony vagy! :) Én hasonló a-vonalú ruhát választanék. Nálunk smaragd zöld volt a lányok ruhája, mert ezt a színt szeretem. A fazont egyeztettük.
Szép ruhád lesz!
Koszorúslányruha: [link]
Arra még nem gondoltál, hogy a párjának ő pontosan így tetszik, és ha lefogyna már nem is annyira tetszene neki?...
Mellesleg szerinted milyen ruha illene hozzá, ha nem ez? Vagy komolyan gondoltad, hogy addig senki se menjen férjhez, amíg nem lesz maximum 50 kilós?
Kérdező: gyönyörű vagy a ruhádban!!! Az a legjobb benne, hogy a díszítések nagyon diszkrétek, de mégis elérik a kívánt hatást: nem unalmas a ruha, hanem izgalmas, elegáns, gyönyörű! Szerintem amúgy a te - kép alapján megbecsült - személyiségedhez a pink is nagyon jól nézne ki. A smaragdzöld nagyon jó ötlet, de te annál vidámabb vagy szerintem. Esetleg a bőröd és hajad színéhez passzolhat még az olívazöld, vagy a világoszöld, ami nem babazöld, de majdnem. Ami tuti ne legyen, az a sárga!
Na de mivel nem a szín, hanem a fazon volt a kérdés: szerintem a koszorúslányokon egy térdig érő koktélruha lenne a legjobb. Az is igaz, hogy ne legyen körülötted sok abroncsos lány, mert a csoportképen attól sokkal husibbnak látszanál szerintem! Nekem valami ilyesmi tetszene melléd:
Ezen a földig érő se rossz, de ne legyen abroncsos!:
[link] Itt a hosszanti redők szerintem egy csoport képen téged is nyújtanának ;)
Sok boldogságot!
Nálunk nem csináltunk nagy ügyet a koszorúslány ruhából. A húgom eljött velem a szalonba és talált magának egy sima térdig érő mélylila alkalmi ruhát, ami jól is állt rajta, a másik koszorúslány meg (barátnőm) mondta hogy az neki is tetszik, így meg lett oldva. Az én ruhám amúgy ekrü és nagy abroncsos, de különösebben nem gondolkodtam rajta hogy jó-e a párosítás-ha nekik tetszik, meg jól áll, akkor nekem ok.
Neked meg szerintem nem rossz ez a ruha, de elég szerencsétlen szögből lett kefotózva, így nem látszik annyira jónak, mint amilyen.
Szerintem nagyon szép a ruha. Nem tudom más fazon hogyan állna, de nyilván nem ezt az egyet próbáltad fel mielőtt választottál. És a szalonban is nyilván nem olyan ruhát adnak a kezedbe, ami előnytelen.. :D
És hogy a kérdésre is válaszoljak, én nem választanék a koszorúslányoknak abroncsos ruhát, inkább valami szép estélyit. Színre, háááát, talán valami ezüstös, mert olyan a ruha díszítése. Vagy bármi más ami tetszik nektek.
Jó készülődést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!