Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik a szebb menyasszonyi ruha? (Link)
Menyasszonyi ruha:
1. [link]
2. [link]
3. [link]
4. [link]
Nagyon tetszenek ezek a ruhák és nem tudom melyik a legszebb!:)
Szerintetek kb mennyibe kerülne egy ilyen meg varratása?
A varratást passzolom /szerintem arra az egy napra elég lenne bérleni is/, és számomra a legszebb:
3.
26N
Köszönöm szépen a válaszokat!Várok még!:)
Nekem is mind tetszik,de talán az 1-es és a 4-es picivel jobban!:)
Eszméletlenül gyönyörűek!!!! Jó ízlésed van :)
Nekem a sorrend:
4.a teteje nem annyira fogott meg, de az alja nagyon szép.
2. több ismerősömnek is volt hasonló, egyiküknak szerintem ont ez, valahogy ez a leggyakoribb szerintem, de ettől függetlenül csodás.
3. álomszép és különleges a színe miatt, de a szabása egyszerűbb mint azé amelyiket választanám, de megvallom sokat vacilláltam :)
1. EZ a nyerő nálam, mert egyszerre királynős (nem hercegnős, hanem egyenesen KIRÁLYNŐS) és mégsem a hivalkodó módon, hanem ez olyan hogy ember ránéz a menyasszonyra benne és csak ennyit tud kinyögni hogy "hűűűű....."
Nekem is a 2. és a 4. tetszik!
A csípőben húzottak nagyon jók, majdan én is olyat szeretnék! Szerintem jól is állna, mert vékony a derekam, viszont alacsony vagyok...
Ha még egyszer férjhez mennék, tuti nem választanék vállpánt nélkülit.
Egész éjszaka rángattam felfelé, mert amikor itthon felpróbáltam, szuper volt, de kiderült, h a táncolást nem bírja.
11 órakor hozzávarrtuk a melltartót a ruhához, hálistennek valakinél volt szilikonpánt.
Soha többet ilyen ruhát, elsőnek mindig ez jut eszembe a lagziról, a legjobb az volt, mikor az egyik ittas vendég rálépett a ruhám hátuljára, és majdnem lerántotta rólam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!