Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Köszi tanácsokat, nem értem félre nyugi, nem szoktam megsértődni, azért tettem fel a kérdést, hogy más is elmondja a véleményét őszintén.
Magas vagyok és átlag testalkatú (nem mondanám, hogy vékony, de nincs feleslegem, nagy hasam, hurkáim, hájam, stb.) :)
Kiscsillag9110
A belinkelt második ruháról tudsz valami infot mondani, ki a tervező vagy mi száma vagy hasonlók?
Gyülölöm a habos-babos ruhákat!
De a kék valami ÁLOM :D :D :D
Van valami a szabásában ami a kékkel még jobbá teszi,gyönyörű.
HOL lehet ilyen gyönyörűséget venni?
én amondó vagyok, hogy a kevesebb néha több.
nekem ez már annyira sok, hogy megfekszi a gyomromat...
Saját vélemény: nem az én ízlésvilágom, szerintem szebb az A-vonalú ruha. Valamiért mindig úgy érzem, hogy ez a nagy ruha kicsit molettít (vagy kövérít) minden lányt.
Egyébként: mint nagyszoknyás ruha objektíve nagyon szép, szép a felső része, szép a szoknya része is. Ha ez az álomruhád, ebben legyél, mert az nagyon fontos, hogy te jól érezd magad a nagy napodon! (Meg persze a férjed urad is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!